Kyckling med parmesankräm och sparrislindad bacon

10 september, 2009

Marinerad, ugnsstek kycklingfilé (putsa filén, lägg i plastpåse, häll kinesisk soja och flytande smör över + krydda rejält med timjan och låt dra en stund, stek sedan i 25 min i 230 grader).
Sparrislindad bacon, stekt i smör.
1 d riven parmesan + 1 dl fraiche + svartpeppar och havssalt, bara rör ihop. (till 4 pers)
Sallad på bladspenat, soltorkade tomater, tomat, gurka, oliviolja, lite vitvinsvinäger

NJUT och var glad 😉

IMG_2859

Parmesankrämen syns knappt, men titta noga så ser ni den 🙂

35 kommentarer
0

Du kanske också gillar

35 kommentarer

Lisa 24 september, 2009 - 21:32

mmm vad det ser gott ut!! ska testa!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.