Kyckling med krämig vitlök och baconsås

av Åse

I går hade vi Daniels bästa vän här och hans flickvän och det ramlade in så många goda Cantadourecept här så jag tog sonika det sista som hade ramlat in, för det lät så gott! Tack! Det blev otroligt gott!!

4-6 personer

1 kilo färsk kycklingfilé (6 filéer)
3 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1-2 vitlöksklyfta
1 paprika
1 1/2 paket bacon
Tamarisoja
1 paket Cantadou vitlök och örter
salt, peppar efter smak

Sätt ugnen på 200 grader
Lägg putsade kycklingfiléer i form, salt och peppra. Stek upp bacon och fördela ovanpå. Skär paprika i ringar och fördela ovanpå baconet. Vispa ihop färskosten, grädden och creme fraichen i kastrull och hetta upp. Smaka av med soja och salt och peppar. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen ca 30 minuter.

Jag serverade med gräddstuvad vitkål och en god fetaostsallad!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

8 kommentarer

agneta. söderberg 29 september, 2013 - 15:25

Det var så gott. Gör gärna om den fler gånger. Gjorde gräddstuvad vitkål. Supergott

Svara
agneta. söderberg 29 september, 2013 - 10:27

Det ser så gott ut. Ska göra den i dag

Svara
Camilla 14 augusti, 2013 - 21:19

Bjöd vänner på vardagsmiddag och hittade denna sidan när jag letade recept!
Tack för ett enkelt, snabbt och gott recept !
Kommer vi laga flera gånger!

Svara
Kyckling med krämig vitlök och baconsås | matmammasblogg 21 juni, 2013 - 10:48

[…] Kyckling med krämig vitlök och baconsås @ 56kilo – Inspiration, mode och matglädje med LCHF, G…. […]

Svara
Nina 2 april, 2012 - 18:38

Den var riktigt god, tom sonen som inte är så överförtjust i kyckling tyckte denna var riktigt god så det kommer vi att göra om.

Svara
Monicas Mat 26 mars, 2012 - 11:06

Så gott!

Svara
Carin 26 mars, 2012 - 11:06

Detta låter verkligenb smarrigt!! Det påminner om en rätt jag lagar på spisen (utan sojan, men måste nu pröva!)

Svara
Jonna 25 mars, 2012 - 18:35

MUMS! Det där såg verkligen jättegott ut 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.