Kyckling med gräddkokt brysselkål

29 augusti, 2010

4 portioner

4 kycklingfiléer
4 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
Brysselkål
1-3 tsk Curry (beroende på smak)
1 msk kycklingfond
Salt, peppar
21/2 dl matlagningsgrädde
1 paket bacon
3 msk pinjenötter

Skiva kycklingfiléerna. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp en panna med smör och bryn kycklingen, löken och brysselkålen. Tillsätt curry, fond och grädde och låt koka ihop under några minuter. Skiva bacon tunt och bryn i stekpanna tillsammans med pinjenötter. Häll bacon och pinjenötter över kycklinggrytan och servera!

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Gith Ewertzh 9 november, 2013 - 13:26

Herregud vad detta var gott…Tack””

Gith Ewertzh

Svara
tina 6 september, 2010 - 16:14

Åh, jag som är svag för brysselkål, kan inte motstå detta recept!

Svara

Lämna en kommentar