Detta blev så gott igår! Mina barn suckade nöjt och min stora son hävdade att detta var det goooooodaste han någonsin ätit ;)
Vill man dra ner på PP kan man ju använda 15% matlagningsgrädde, då kryper PP ner till 13.

4 personer á 15 PP

4 kycklingfiléer
1 dl vispgrädde
1 burk Arla creme fraiche fetaost & soltorkade tomater
1/2 paket Fontana fetaost original
Lite soja
Svartpeppar
körsbärstomater på kvist

Rensa kycklingfiléerna och skär dem i stora kuber. Stek dem i smör snabbt så de får lite färg, lägg sedan över i ugnsform.
Koka upp såsen; Grädde, Creme Fraiche och fetaost, krydda med soja, peppar. Fetaosten ska smälta. Dra något varv med saltkvarnen på kycklingen och häll sedan såsen över kycklingen, halvera körsbärstomaterna och stoppa ner i såsen med snittytan ovanför. Låt stå inne i 200g i ca 25 min.


LOADING..