Stora dottern slutade tidigt i dag och hade inte ätit lunch, som tur är hade jag två kycklingfiléer i ugnen för de låg i kylskåpet och jag ville inte att de skulle bli dåliga (annars hade jag bara gjort en omelette)
Jag marinerade kycklingen i smält smör, soja, grillkrydda och sedan fick den tillagas i ugn till 73 grader på 200 g. In i folie i 10 minuter efter det.
Jag svängde ihop en god dragonsås till det!

1 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk dijonsenap
1 tsk dragon
ca 2 tsk kinesisk soja


salt, peppar

GOTT!

 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kyckling i dragonsås | Nilma.se 10 juni, 2012 - 13:02

[…] här ett av de enklaste och godaste recepten på länge faktiskt. Det kommer ursprungligen från 56kilo.se och jag har bara gjort några små ändringar […]

Svara
Leena 1 oktober, 2011 - 17:00

Hej vännen!
Sitter på jobbet och har det lite lugnt, och då passar jag förstås på att titta in hos dig. Hjälp, vad jag längtar hem till mitt kök, för att kunna testa dina senaste recept! Jag älskar dragon, så din kycklng blir nog morgondagens middag.
Vi ses snart, då vi ska vidareutbilda oss inom LCHF-kosten, ska bli kul!
Kram Lunda-Leena

Svara
Åse 1 oktober, 2011 - 17:07

Heeeej Leena! Hoppas du gillar den! Ja vi ses ju snart! Ska bli så kul att träffa er alla igen!
Varma kramar!

Svara
Nina 30 september, 2011 - 16:38

Mums vad gott det lät och såg ut, måste testas i helgen.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.