Krymper

8 november, 2009

De där två pluskilona krymper för varje dag, skönt! Nu är det bara drygt 1 kvar!
Som det är nu så lägger jag in allt i Viktklubb – håller mig inom de kalorier Viktklubb har ”gett mig”, äter vad jag vill, men håller ju nere på det som jag inte mår bra av dvs socker, GI höga livsmedel men huvudsaken är ändå att jag håller mina kalorier och det ’r så jag vill äta som målviktig, dvs äta allt men inte alltid. Kunna bolla lite med energin beroende på vad man ska hitta på, ett pusslande och ett projekt som jag tycker om. Att räkna kalorier är i princip samma som att räkna points men i nuläget så fungerar kaloriräkningen bättre eftersom jag kan äta fetare produkter utan att pointsen springer iväg. Förhoppningsvis så blir det ju en förändring på pointsformeln snart!
I dag blir det både en bit smörgåstårta och en bit hemmabakad prinsesstårta, givetvis ”ihopsparat” så jag äter med gott samvete.

I går var jag och handlade lite kläder för första gången efter bukoperationen och det var en ahakänsla att kunna dra på sig ett par 36:or som satt som en smäck både över stuss, rumpa OCH mage/midja. Innan fick jag välja ett par 38:or som sedan efter några dagar hängde runt rumpa och lår men satt som gjutet runt midjan och min extra vaddering där. Nu känns min kropp verkligen proportionerlig!

21 kommentarer
0

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Beata 10 november, 2009 - 21:58

Duktig kicka! Bästa balans-tänket har du, och jag blir lika glad varje gång jag kommer in i bloggen och möts av nya inlägg :-). Hur många kalorier håller du dig till, till vardags, så att säga? Vill du säga det?

Svara
Åse 11 november, 2009 - 11:15

Viktklubb har satt 1300 kcal efter min nuvarande vikt och sysselsätning, ibland äter jag mer än det och i bland mindre 🙂

Svara
Karin 10 november, 2009 - 10:42

Ja man får nog alltid ha ett vakande öga på kosten men ändå kunna må bra och göra goda val. Kul att du känner dig proportionelig, känner allt för väl igen det du beskriver 😉

Ha en härlig vecka!

Svara
Jennie 9 november, 2009 - 21:59

Vilken härlig känsla att hitta kläder som passar. Grattis! Jag är fortfarande inte där – men snart så 😉

Svara
Linda 9 november, 2009 - 21:32

Å vilken känsla!

Svara
Zandra 9 november, 2009 - 13:45

När får man se dom nya kläderna på? Såvida det inte är underkläder förstås 🙂

Svara
Lene 9 november, 2009 - 12:51

Nyfiken på hur många kalorier du äter per dag! Tack för fin inspiration!!

Svara
bibi 9 november, 2009 - 10:47

Grattis till krympningen.

Svara
Maud 9 november, 2009 - 09:20

All har väl sina upp- och ner-dagar. Det gäller bara att ha tillräckligt med motivation och fortsätta trots att alla dagar inte är på PLUS, det är slutändan som räknas.

Själv är jag inne i en upp och ner period, ibland flyter det på jättebra och ibland halkar man bara dit, men det känns ändå bättre än att bara ha sina ner-dagar.

Nu är det en NY vecka och vi kämpar vidare.
Ha en trevlig dag och sköt om er därute.

Svara
Ann-Sofie 8 november, 2009 - 23:58

Tack så mycket för dina fräscha och inspirerande inlägg, du är så duktig på att uppdatera. Finns alltid något bra att läsa här. Grattis också till 36:an! Måste kännas toppen att handla kläder nu! Jag åker till Florida nu och när jag kommer tillbaka blir det ”hårda” tag med Viktklubb och jag ska laga massor av dina härliga mattips. Under resan kommer jag att koppla bort ”tänket” kring maten, just i USA kan och vill jag inte avstå något, det blir en del svullande. Ha det toppenbra så länge. Kram Ann-Sofie

Svara
jennyh 8 november, 2009 - 23:12

Vad skönt att dem två kg håller på att försvinna.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.