Kost- och Viktminskningskurs!

11 januari, 2012

Nu startar jag upp min kurs här i Helsingborg!
Den 29 februari startar den och vi träffas i 1,5 timme vid 6 olika tillfällen.
Plats: Bruksgatan 15, i Studio Viva Nillas lokaler.
Tid: 19.00-20.30
Det bjuds på LCHF fika efteråt.

Anna Hallén kommer finnas på plats startdatumet och ni kommer ha möjlighet att få köpa ett signerat exemplar av hennes nya bok LCHF för familjen som släpps samma vecka!

Klicka på bannern nedan så kommer ni till min företagssida där ni kan läsa mer om kursen.
Har du inte möjlighet att komma så rekommenderar jag min Brevkurs!

Glöm inte att jag har 10% på alla mina tjänster under hela januari! Ange kampanjkoden: 56kilo

 

29 kommentarer
0

Du kanske också gillar

29 kommentarer

Catti 18 mars, 2012 - 16:44

Hej Åse,

Du skrev någonstans att man bör äta fett och protein till frukost hellre än yoghurt och bär. Kan det vara förklaringen till att jag kämpar mot ständig hunger och sötsug när jag äter bär och turkisk yoghurt till frukost? Det receptet finns i många LCHF-kokböcker men jag tycker inte att det gör något för mättnaden, snarare tvärtom. Är omelett ett bättre val till frukost, och sedan kh i form av grönsaker till lunch och middag?

Svara
Åse 18 mars, 2012 - 19:16

Absolut!!
Jag håller mig inte mätt på yoghurt och jag rekommenderar det inte som frukost. Ägg i alla former är kanon!

Svara
Kicki 12 januari, 2012 - 08:55

Hej Åse

Tack för en underbart inspirerande blogg. Har ätit LCHF i ca 1 år och mår finfint av det. Är 40 år har 3 barn samt 2 bonusar, är ca 173 lång och 66 kilo och har gått ner ca 7 kilo. Själv äter jag LCHF för att jag mår bra av den sortens kosthållning sen att man förlorar kilon är ju bara bonus.
Är inte sockerkänslig men känner att när jag ”fuskat” lite mer än vanligt en längre tid att jag blir småsugen, förlorar energi, sover sämre mm .
Min man har gått ner 12 kilo och hans magproblem (tarmfickor) har helt försvunnit. Och det bästa av allt är att hans stressnivå har höjts betydligt. Vårat liv har blivit mer behagligt då vi mår bättre och har mer energi att lägga på träning och familjelivet än att bara stressa runt och hammna som en dönick i soffan halv sju varje kväll.
Om jag inte bodde i Lycksele långt upp i norr skulle jag absolut komma till din kurs.
Men lycka till Åse du är värd all framgång du kan ha.
Kramar Kicki

Svara
Kicki 12 januari, 2012 - 09:00

……och all framgång du kan få menar jag såklart också 🙂

Svara
Åse 12 januari, 2012 - 09:45

Vad härligt att höra!! Hälsoaspekterna med LCHF är fantastiska och som du säger viktminskning är oftast en effekt (eftersom de flesta trots allt bär på några extrakilon) Tack för att du berättade!! =)

Du hade varit jättevälkommen!! =)) Kram!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.