Korv i solen och middag på sta’n!

6 maj, 2018

Daaaarlings!
Handuppräckning! Är ni kvar och läser här inne? Eller har ni övergett mig helt? 😘 ♥️
Hur funkar nya sajten tycker ni? Jag har arbetat en del med recept index så att det ska bli lätt att hitta här inne.
Vill så klart att ni ska trivas här inne både med innehållet och upplägget och era åsikter är viktiga för att 56kilo ska fungera bra 🌸

Dessa spegeldörrarna är nu på plats på mitt nya kontor, ni ska få se i veckan hur det blivit!
Eftersom vi inte har fullhöjd på ovanvåningen och jag ville ha garderober upp till taket så köpte vi en 236 cm PAX, sågade av  stommen och även dörrarna, lämnade sedan in dörrarna till RYDS Glas här i HBG som satte dit måttanpassade speglar =) Fiffigt va!?

Vilket väder vi har va!? Helt ooootroligt och man blir glad från topp till tå! Är ni ute i solen idag? Eller hur har ni det längre upp i landet? Lika varmt och soligt som vi?

Vi hade Stefan och Catrin här igår, så mysigt!
Korvgrillning i trädgården, shopping på Väla och sedan middag på stan med efterföljande biljard! En helrunda med andra ord!

Vi käkade på mysiga Drottninggatan 35, löv it! Liiiiiiiite sämre mat igår tyckte både jag och Daniel men servicen var bra och vi fick avdrag då mitt lamm inte var bra och jag skickade tillbaka det.

Padrooooooons! YUMMIE!!


Och edamamebönor, jag dör så gott det är!

Åt upp alla själv typ – haha!

Galet god side! Sallad med massa god dressing och riven ost! MUMMA!!

En underbar dag i solen, med kära vänner, gott att äta & dricka – kan det bli bättre!?
Nu ska jag och Daniel till IKEA, hämta upp Micheloppan så hon kan ta det sista som är kvar här, sedan ska vi hem och kika på hennes nya fina lägenhet! ♥️♥️♥️ Tänk att mitt stora hjärta flyttat!??

KRAMAR!

56 kommentarer
23

Du kanske också gillar

56 kommentarer

Maris 8 maj, 2018 - 20:41

Hej!
Älskar den randiga blusen, vart har du hittat den?
Kram på dig!

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 20:48

Zara! 😘

Svara
Jennie 8 maj, 2018 - 10:36

Älskar sidan men kommenterar alltför sällan tyvärr! Förstår att det är viktigt för dig ändå 🙂 Det jag tycker är trist är att det inte fungerar i Bloglovin! Jag ser inläggen men de är kapade, endast två meningar äe med…

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 12:21

Tack för denna! =)

Hm men nu fattar jag inte hur du menar, ja det är ett utdrag (så ser det ut för alla jag följer också?) men om du klickar på texten (utdraget) så kommer du ju till hela texten? När du klickat på texten så kommer du till först en rippad sida och om du klickar på de fyra ränderna så kommer du till sajten.
Se HÄR, HÄR och HÄR

Svara
Ida 8 maj, 2018 - 01:48

🙋🏼‍♀️ Finns kvar! Tack för goda recept. Hur skulle min familjs mat se ut utan dig?! 😱😘

Svara
Åse 8 maj, 2018 - 08:18

Naaaawe! Kul att höra Ida! KRAM!

Svara
Frida 7 maj, 2018 - 15:57

Hej hej, jag är kvar trots att jag flyttade tillbaka till gbg för snart 4år sedan :))
Din blogg är genuin och härlig, sånt gillar jag, samt dina goa recept och få vara en del i det du gör.
Hejja dig och som jag sagt innan, du blir tamejf-n bara snyggare med åren!!!! <3 KRAM

Svara
Annika 7 maj, 2018 - 15:57

Dålig på att kommentera, men är kvar här inne! 🙂 Tycker att den nya uppdateringen blev bra! 🙂 Dock var det inte dåligt innan heller.. 😉 Kör på som du gör! Du och Victoria hör till de som jag försöker läsa dagligen! <3

Svara
B-M 7 maj, 2018 - 15:37

Jag är kvar! Men det har varit lite dåligt med bloggläsande senaste dagarna p g a det fantastiskt fina vädret! Jag gillar blandningen på din blogg, och även om jag inte äter enligt LCHF själv så gillar jag dina recept. Ha det gott i vårsolen! Kram

Svara
Anna 7 maj, 2018 - 14:28

Hej Åse!

OT och vet inte om det diskuterats förr, men jag undrar om du sätter någon tilltro till påståendet att vissa blodgrupper passar bättre för LCHF än andra? Jag tror att det var Ulrika Davidson eller Ola Lauritzson som skrev om det för några år sedan, efter amerikansk förebild…”blodgruppsdieten” har jag för mig att det kallades på svenska.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 14:49

Jag tror du har frågat mig detta innan om jag inte minns fel 🙂 Jag är inte insatt i det och jag vågar därför inte säga varke bu elelr bä! Inget förvånar mig däremot när det gäller människan och hennes unikhet. Det kan absolut ligga ngt i det.

Svara
Nina 7 maj, 2018 - 13:51

Gillar verkligen dina böcker och din blogg och läser så gott som dagligen, men borde bli bättre på att kommentera och så 😊.
Du har en bra mix av recept, tips, inredning, resor, träning och familjeliv. Mig passar detta ypperligt!!
Igår hade vi grillpremiär och då marinerade jag kycklingen enligt tips från dig för några veckor sen (?)… Den med fajitas-kryddan!
Så enkelt och gott!!
Du har dessutom ett trevligt sätt att uttrycka dig, alltid god ton!
Sluta aldrig blogga!!!!
Ha en riktigt härlig vecka.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 13:54

Åh Nina, tack! Det betyder oerhört mycket att få sig lite så här sköna kärleksfulla boosts! Ger mig så mycket blogglust och energi så jag tror inte att ni förstår! TACK snälla! 💖🌟

Svara
Hanna 7 maj, 2018 - 10:05

Vilken underbar dag ni hade tillsammans! Vädret är ju helt fantastiskt så bäst att passa på och vara ute så mycket som möjligt.

Svara
Åse 7 maj, 2018 - 10:17

Ja men så ’r det ju – det är ju nu det är som bäst! <3

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.