Korv en måndag och midsommarmat

17 juni, 2013

Ja ibland är det inte mer fancy än så här en måndagskväll!

IMG_4651

Jobb, sommarlovsbarn, gymmet, ikea – ja det är typ det som hänt i dag! Det är sååååå mycket att tänka på nu inför festen och tid växer ju tyvärr inte på träd! Eller gör det? I så fall vill jag ha ett.
I morgon bitti åker jag ner till Malmö för att vara med i Morgon i P4 – Kul om ni lyssnar! (Eller lyssnar online sedan när programmet ligger uppe)
Jobbar ni? Snart semester? Planerar ni också för midsommar??
Kan ni inte berätta om vad ni absolut vill ha på midsommarbordet?? Jag har nog inga måsten förutom att jag vill ha sill, ägg och någon nypotatis och så är det ju galet gott med typ smögencheesecake!
Att äta lågkolhydratkost eller åtminstone kolhydratreduserat på midsommar är ju egentligen en peace of cake! Finns så mkt gott man kan göra! Den här rekommenderar jag! Min Laxfrittata, eller varför inte laxrullar, eller kanske ostkorgar med räksallad??


SÅ GOD! Laxfrittata!
Nä dags att hoppa i bingen, klockan ringer tidigt i morgon!!! KRAM på er!!!

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Julia 20 juni, 2013 - 10:53

Hur är det egentligen med jordgubbarna. Är det ok enligt LCHF?

Svara
Jenjo 19 juni, 2013 - 07:44

Jag åt din Laxfrittata igår. SÅ god. Helt underbar mat och absolut i min smak! 🙂
Har även lyssnat på dig på radion. Du låter verkligen som ett proffs, även om jag alltid blir lite förvirrad i början när jag hör dig. Jag tror alltid, någonstans i min korkade hjärna, att du låter som en norrlänning, precis som jag… 😉
Jag önskar dig iaf en UNDERBAR midsommar och en FANTASTISK fest, ifall vi inte hinner höras mer. Själv åker jag till Stockholm ikväll och blir borta till på söndag.
Tusen kramar! <3

Svara
Helene 18 juni, 2013 - 13:43

Hej Åse,
Jag vill hemstk gärna lyssna på dig, när i programmet dyker du upp?

Svara
Åse 18 juni, 2013 - 14:14

Titta nu i senaste inlägget!

Svara
Lena Stenberg 18 juni, 2013 - 13:13

Hej Åse.
Jag undrar vilken sill du rekommenderar till midsommar om man inte har tid att göra själv? När jag har kollat kolhydrater på sillburkar så verkar det vara mindra i ”kladdig sill” typ skärgårds, vitlök etc. Stämmer det?
Tack på förhand 🙂
//Lena

Svara
Kristina 18 juni, 2013 - 13:04

Hej Åse trevlig intervju i dag på radion! Bra reklam för din trevliga blogg som hjälpt så otroligt många människor.
Om vi inte hörs så ha en riktigt trevlig midsommar och ett härligt 40-års kalas!!
Kram

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.