Knaggligt

7 december, 2009

….ska det erkännas att det går. För mycket ”vill-mysa-i-december-mörkret” och för mycket ”trivs bra-med-mig-själv-ändå” för att jag ska sköta detta till 100%. Har ju varit både en och två och nu tre dagar då det varit för mkt gott sedan min Pro Pointsstart och det är inte OK för att viktminska, m.a.o står jag still i vikt.
I dag har vi varit i Malmö och det har blivit både restaurangbesök, fika och skumtomteätande – inte räknat pro points men inte vrålätit heller men from i morgon (ja idag för kl är över midnatt) så ska jag banne mig sköta mig till 100% ända fram till Jul! That’s a promise!!  Nästa lördag ska vi till Tyskland med söstra mi men jag ska hålla mig i skinnet!
I dag har jag dock hunnit motionera 😉 Här kommer jag farandes in i bild på skrillor (min man i bakgrunden)

IMG_4503

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

FairyDust 7 december, 2009 - 16:20

Åh, du är ju så himla fin och perfekt nu så det förstår jag att det är knaggligt att hålla på med vikten när du är så fin, så fin som du är.
Och julen är ju här och nu och snart är det slut och grått och januari, och då brukar det vara lättare att hålla på med vikten tycker jag iaf ;O)

Du kan ju njuta av vägen fram till jul men kanske tänka lite extra på vardagarna och sedan efter jul så kör du full rulle, för inte kan det vara många hekton du behöver gå ner nu eller?
Jag hoppas jag kan hålla mig från att gå upp för mycket och jag blir nog överlycklig om jag ligger på
+-0 efter jul…jädra ”#%”skumtomtar hahaha…. har du prövat att göra skumtomtefudge eller doppa fossingarna deras i choklad kan man göra också, näe nu skall jag sluta tänka på skumtomtar.
Kraaam

Svara
Jenjo 7 december, 2009 - 15:01

Du ser verkligen ut att ha kul iaf! 🙂
KRAMIS

Svara
Gabriella 7 december, 2009 - 15:00

Vilken fin, julmysig bild. 🙂 Gud va kul det ser ut att åka skridskor, har inte åkt skridskor på jag vet inte när typ 15 år, skulle nog slå halvt ihjäl mig om jag skulle testa på så här på gamla dar. 😛

Lycka till med nystarten även om man måste vara utrustad med järnvilja bland alla skumtomta, saffransbullar, pepparkakor och knäck. 🙂

Svara
Aika 7 december, 2009 - 14:41

Vilken härlig bild =) Nu när jag inte kunnat träna så har allt gått åt H för mej….Man kanske bara acceptera sej själv som lite smårund? Det lockar iof sej inte men man kanske slipper ha dåligt samvete och självförtroendet dalar så fort det inte går som man vill och som man kämpar för?

Svara
bibi 7 december, 2009 - 14:34

Härlig bild.
Då är man iaf inte ensam om att det går knaggligt:) Nystartar hela tiden, imorgon är det en ny start igen:) Det blir kanske så när man nästan är ett par kilo från mål.

Svara
Maria 7 december, 2009 - 11:33

Vilken härlig och mysig bild! Får faktiskt lite vinterkänsla fast att det spöregnar här i Sundsvall 🙂

Svara
B-M 7 december, 2009 - 11:14

Samma här…lite för mycket trevligheter för att jag ska hålla mig 100% inom PP. Ska på jullunch på onsdag och sen jäklar så ska jag också sköta mig fram till jul! Ha en bra vecka! Kraaam

Svara
Maja 7 december, 2009 - 10:42

Ja det där känner jag igen. Måste också ta och skärpa till mig. Vilken härlig bild:) Jag har inte stått på ett pa skrillor sen gymnasiet haha

Svara
lotta 7 december, 2009 - 10:37

Åhh, vad jag känner igen mig! Skall också skärpa mig, stenhårt, from idag. Vill så gärna att nyårsblåsan ska sitta som en smäck! Mysig bild, jag hade inte fixat det utan sarg….

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.