Klara, färdiga, GÅ!

22 augusti, 2010

Det var lättare än jag trott att lägga av med semestermoffet och gå på en kombinerad kur av CK och lågkolhydratkost! Jag har blivit av med nästan allt av de 2 kilona, ja egentligen var det 4,5 kg upp men jag räknade bort de första 2,5 kilona som bara var vatten och de var ju borta på 1 dag.
Jag har kört GI hela helgen eftersom det var 40 årskalas igår så jag ville bottna med kolhydrater (blev en rågmacka med ägg) sedan på festen så körde jag LCHF med undantag av en juicedrink.
I dag har det blivit en matig ostomelette till frukost och sedan en kebabsallad till middag – är mätt och belåten!
Jag har mkt lättare att hålla mig i skinnet när jag försöker äta så lite kolhydrater som vanligt, men det är ju ingen nyhet!
Nu har jag dock mina gamla vanliga 5 kg kvar och jag måste vara av med dem innan 29 sep då jag ska göra en ärrplastik på bukärret då det växt fast i bukväggen och jag bör vara vid samma vikt som vid operationen förra året, dvs 56 kg. Enligt mina kalkyleringar kommer jag lyckas dock finns det små avsteg på vägen.
Jag kommer köra ren kur CK till stor del förutom:

  1. Nästa helg då vi är bortbjudna – då äter jag lågkolhydrat och undviker alla kolhydrater.
  2. 3-5 sep drar jag och bästa väninnan till Stockholm på en mystripp, jag kommer köra lågkolhydratkost.
  3. 16-23 sep drar vi till Turkiet en vecka! Blev bjudna av bästisarna. (Ja de vi nyss var iväg med!) Jag kommer uteslutande köra lågkolhydratkost.

Så mao kommer jag köra rent så mkt jag bara kan och när det inte är möjligt så äter jag lågkolhydratkost och då bör målet vara rimligt. -5 kg på 5,5 vecka.
Det är nog faktiskt det här jag behöver för att en gång för alla bli av med de sista fem, att jag inte gjort det hittills beror ju på att jag inte haft ngn press.


CK är gott och jag har inga problem att köra rent eftersom jag ju inte är hungrig.

Nu hejar ni väl på mig?!!
Blir ju som ni förstår inga nya recept här innan 1 oktober men det kommer bli matdagbok från Sthlm och förhoppningsvis Turkiet (antagligen i efterhand)
Men mina viktresultat rapporteras varje onsdag nu fram till mål (och op)

28 kommentarer
0

Du kanske också gillar

28 kommentarer

Paulina 29 augusti, 2010 - 21:17

Heja heja! 🙂

Svara
Petra 25 augusti, 2010 - 20:54

Gumman du e BÄST!!!!! Är det nån som klarar att gå ner dessa kilona på bestämd tid så är det DU! PoK Bästis!!

Svara
Åse 26 augusti, 2010 - 06:55

PoK gumman!!

Svara
ulrica 25 augusti, 2010 - 14:24

Jag har i år en utmaning varje månad som jag skall utföra (någonting jag aldrig gjort förut). September månads utmaning har jag bestämt skall vara ”att följa en diet”. Jag har aldrig följt en diet och nu skall jag alltså göra det i 2 veckor. Mer vet jag inte om jag pallar. Valet har i alla fall fallit på GI och det jag skall följa är Amelias ”gå ner 4 kg på 2 veckor med GI”. Hehe. Låter helt otroligt och smått ofattbart. Skall bli myyyyycket intressant med utvärderingen av denna utmaning 😉

Svara
Åse 26 augusti, 2010 - 06:56

Kul Ulrica! Det kirrar du!! :))

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.