Kaviarfisk

28 mars, 2014

God morgon!
Hoppas ni är pigga och alerta idag, för det är ju freeeeeeeeedag!
Jag var ju hos Memira i går och allt gick bra! En ögonspecialist ska dock kika på mina ögon idag vid 15, innan vi går vidare. Jag berättar mer sedan!
Detta receptet är så himla gott! Snabbt och enkelt och oftast råvaror man har hemma. Brukar tilltala barnen också.
Ursprungsreceptet kommer från Arla.

IMG_8732

 
Nu ska jag ge mig i kast med att baka frallor! Är spänd på receptet, som inte är mitt eget men blir det bra så delar jag med mig senare! 
Skriv ut

Kaviarfisk

  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 25
  • Totaltid: 35

Ingredienser

  • 1200 gram torsk
  • 4 dl creme fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 20 gram färsk dill (ca 1 hand full hackad)
  • 1 gul lök
  • Drygt 1 dl kaviar
  • salt, peppar + saften av 0,5 liten citron

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina torsken om den är fryst och lägg i form. Salta och peppra och pressa en halv citron över fisken. Rör ihop hackad lök, hackad dill, crème fraîche, grädde, kaviar och smaka av med salt och peppar. Häll över fisken och sätt in i ugnen ca 20-25 minuter. De sista fem minutrarna på grill så fisken får lite färg.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 6

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Ulrika 28 mars, 2014 - 09:52

Hej!
Ska det vara Kalles Kaviar?

Svara
Åse 28 mars, 2014 - 09:53

Ja det använde jag. Ska skriva in det!

Svara
Ewa 28 mars, 2014 - 09:47

Hej Åse
Ha en bra och solig helg .
Kram
Ewa S

Svara
Ann-Sofie 28 mars, 2014 - 09:28

Fredagshälsningar till dig! Håller tummarna för att de går vägen i eftermiddag hos ögonspecialisten.
Kram kram

Svara
Åse 28 mars, 2014 - 09:29

Tack snälla! Jag också! <3

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.