Kassler i Chili & Currysås

15 oktober, 2014

Men jisses vilket TRÅKVÄDER det är ute! Mörkt och ruggigt och jag sitter på mitt kontor med mitt Yankee Candle tänt ♥
Inte helt fel att få vara inne med andra ord.
I går blev det kassler i ugn. Ser ju inte ut att vara den mest sexigaste middagen men är en god vardagsrätt och går att variera på massor av sätt.
Jordnötter och lite banan är ju ett hett tips också, då skippar jag basilikan.
Så här gjorde jag i går.
Skriv ut

Kassler i Chili & Currysås

  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Förberedelsetid: 5
  • Tillagningstid: 20
  • Totaltid: 25

Ingredienser

  • 800 g kassler
  • 2 tomater
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 1 kruka grovhackad basilika
  • 1 dl chilisås
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk curry
  • 2 vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • 1 påse riven mozzarella (á 150 g)

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 gr.
  2. Skiva kasslern tunt och lägg omlott i ugnsform.
  3. Finhacka tomaterna och blanda med övriga ingredienser utom den rivna osten. Häll över kasslern och toppa med den rivna osten.
  4. Gratinera i ca 20 minuter.
  5. Jag serverade blomkålsmos till.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4

012A1351

Du kanske också gillar

3 kommentarer

carro 17 oktober, 2014 - 23:19

Vilken chilisås brukar du använda som du anser är det bästa alternativet:)?

Svara
Åse 18 oktober, 2014 - 07:43

Jag gillar Icas ”Ett gott liv” som är lägst i sockermängdaa

Svara
Carolina 15 oktober, 2014 - 19:47

Ser supergott ut, ska testa den.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.