Jag är i dvala.. I en skön, avslappnad dvala eller bubbla.
Njuter till max och mår så bra.
Vi har stängt in oss här i vår familj, bara umgås och mår bra, sover länge, lullar omkring och ta i trä, småtjejerna är glada och leker tillsammans utan bråk med sina nya barbies, pysslar, ritar och målar  ;)

Jag sade det till min syster på Julafton. Jag har haft en sådan ro i kroppen inför jul. Inte stressat, det har bara känts så bra och rofyllt. Ja sen var det ju iofs några dagar där med ögnen 😉 Men det som inte dödar, det härdar!!

24122014-2014-12-24 13.39.13-1

Julaftonsklädd i gammal outfit, Love Forever tröja och H&M kjol

Jag har två favoritdrinkar: Singapore Sling (vars recept vi dessutom har som väggord i köket) och Margarita
I går blev det en Singapore Sling, YUM!

Men två dagar med lite extra carbs räcker för mig. I dag har det varit 100% proten och fett – mår som bäst med att rätta in kroppen i ledet.

25122014-012A4541

Frulle:

26122014-012A4549

Tacos:

26122014-012A4554

26122014-012A4558

Vi är så slöa så slöa så slöa, hela bunten! =))
Fast jag och Michan (17-åringen) har varit ute på långprommis med voffsarna och sedan har jag och Daniel städat, slängt, rensat ut på ovanvåningen som vi grejjar med.

26122014-012A4561

I morgon är det 40-års fest för Daniels närmsta vän Stefan så så åker paljettbyxorna på! =)
Ombyte förnöjer! =)

GOD FORTSÄTTNING! ♥

 1. Ingen tanke på tsunamin.? Du som bloggar och delat allt. Du hade väl ingen där typ..
  Du hade andra lyxproblem.
  Viktigt om rätta ljusen mm.. Snyggaste porslinet? Gått ner mest i vikt.. Super dyra kläder som ingen annan har råd att köpa. Vi jobbat, inte bloggar..kram.. 😉

  1. Vet du vad!? Skämmes!! Jag hade människor i min absoluta närhet där som dog. Som jag tänkt på HELA DAGEN!
   Usch, titta dig i spegeln efter du läst detta och det du ser, det är kanske inte det som vi andra ”ser” när vi läser sånt här.
   Vad jag skriver här tror du på fullt allvar att det är ALLT jag är, allt jag TÄNKER, allt jag ÄR!? Det finns saker som händer i världen VARJE dag, ska jag beröra det varenda gång jag skriver? Jag väljer att lämna mina känslor utanför i denna bloggen – jag ger tips, idéer och inspiration.

   1. Var lite extra stolt Åse – här har du en människa som uppenbarligen inte gillar dig eller det du skriver – men ändå tar hon av sin värdefulla tid att både läsa och skriva på din blogg.
    Vi som har ett liv läser och njuter av de glimtar du ger av den sorten som du valt att ha som inriktning för bloggen. Oavsett om jag delar din ekonomiska situation eller kostval, jag gillar din blogg. Du varvar lättsamt med fakta på ett bra sätt.
    Hurra för dig – keep up the good work 🙂

 2. Hej bästa du! Jag har som så manga andra följt din blogg i många år. Jag inspireras helt enkelt! Äter inte strikt LCHF – utan tar inspiration till mig och min familj. TACK! O nu blev jag arg. Över denna urkneppa kommentar från ”Mia”. Känn inget, låt det rinna av dig. Det sager såååå mycket mer om den personen än om något annat. Stor kram från mig, Märit i Upplands Väsby!

 3. Visst är det härligt att få vara i julbubblan, att bara få fnula runt och njuta av tillvaron och umgås med familjen.
  Ha en fortsatt skön ledighet 🙂
  Kram
  Stina

 4. Håller fullständigt med Chatrine, det finns felande länkar överallt och de ska man bara ignorera eftersom de inte håller sig till rätt fakta. Fortsätt som du gör inspirerar, glädjer och ger oss livskvalité. Har inte mått så bra som jag gör nu i själ och kropp sen jag stötte på dig, du fina människa. God fortsättning och må så gott.
  Varma kramar ❤️

 5. Här är vi också i julbubblan men tyvärr har det blivit alldeles för mycket carbs trots försatsen att INTE gå upp i vikt. Jag gjorde inte ens ngt eget julgodis i år men ändå har jag proppat i mig av allt sött som kommit i min väg. Min karaktär är obefintlig!! Det får jag lida för nu. ..

  1. Vännen, det är INTE ditt fel, det har ingenting med karaktär att göra! Vi har alla olika svårt att stå emot sötsaker, det är NORMALT att vilja ha sött i överflöd efetrsom det är en överlevnadssignal men du kan hitta verktugen att stå emot. I dag är en ny dag eller hur! Det går att vända skutan.

 6. Äntligen har jag beställt din nya bok. De får bli (ngt försenad) julklappen till mig själv.
  Hoppas ni får en trevlig kväll på 40-års partyt. Klackarna i taket.

  //Malin

 7. Hej fina Åse! Läste precis en fin artikel i Hemmets Veckotidning om din mamma, mycket fina bilder på deras hus med vacker inredning:) Du är så bra som du är, bry dig inte om ”elaka personer” som ska försöka sabotera en mycket fin blogg med inspiration, inredning, kläder, mat tips, m.m.! Ha en fin helg och forstätt i samma era som du alltid gjort, inspirera oss läsare med dina fina inlägg, kram!

 8. Nä, usch vilken rutten kommentar. Min bästa vän dog därborta för tio år sedan, men inte kräks jag ut mina känslor på sociala medier för det, trots att sorgen känns extra i hjärtat just nu. Ta inte åt dig, Åse.

  Efter en veckas kolhydratslarv börjar jag fatta vilket potent gift socker är. Jag har gått upp 3,5 kilo och går konstant i skafferiet som värsta knarkaren. Nu blir det andra bullar! (Eller snarare inga bullar).

  Kram!

  1. Beklagar din förlust 🙁 Tack för din förståelse!
   Usch ja, när bägaren rinner över så är det svårt att bryta med sockermonstret! Kämpa på!

 9. Tack Åse för allt du delat med dig av och inspirerat oss läsare med. Vilka goda recept, vackra kläder och vilken snygg inredning. Såklart är detta inte ALLT du är, det trodde jag inte att någon människa kunde tro. Skulle du här ta upp all sorg och orättvisor i världen?!? Nä säger som föregående: RUTTEN KOMMENTAR. Ser fram emot ett nytt år med dig där du delar med dig av det som du VILL dela med dig av. Det är som att läsa en liten bit av en veckotidning när du gjort ett inlägg: LYX! Tack Åse du är så bra som du är är, bäst helt enkelt! Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..