Jerry Seinfeld i Globen

6 juni, 2011

Har ni haft det bra vänner? Det tror jag för det har varit tyst på bloggen och det vittnar ju om att ni varit fullt upptagna med era nära och kära, gissar jag! Härligt!!

I lördags var vi nere hos svärmor i Malmö och lämnade av Noel och Juni, sedan åkte vi hem till lillasyster och svåger och grillade – det blev lite sent så vi kraschade över, mysigt! Sedan upp tidigt för att åka hem och packa snabbt, lämna lillan och voffsen hos min mamma sedan vidare mot flyget!

Vi var uppe i STHLM med 14, lite försenade med flyget. Taxi till Hotellet (Berns) och sedan lite vin och fix, sedan upphämtade av Johannes för färd till deras fantastiska hus vid vattnet i Lännersta (Nacka). Wow säger jag bara. Vi fick njuta en stund i deras biorum med fåtöljer som hoppade och studsade i biljakterna!
Skumpa och plockmat på terrassen med utsikt över vattnet – så härligt!!
Vidare mot Globen och in i VIP loungen och åt och drack lite, Mårten från RAW skålade oss välkomna och sedan var det dags för Jerry Seinfeld! Tredje raden satt vi på så hade jag haft med mig min stora kamera (Canon 7D) hade jag kunnat få sjukt bra bilder, men jag nöjde mig med att ta med min lilla Lumix LX5 =)) Jag som inte egentligen hade någon åsikt om Seinfeld skrattade högt och mycket – så jag ger showen fem getingar av fem möjliga 😉

Nu har jag och maken intagit brunsch här på Berns, blev en brödfrukost + ägg för mig i dag för brödet såg så gott ut och man äter inte hotellfrukost varje dag =) Nu ska vi ut och promenixa i Sthlm och göra av med kolhydraterna 😉

KRAM på er, jag gillar er!!

19 kommentarer
0

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Lillasyster 6 juni, 2011 - 22:53

Mysigt ni har haft det! Ses på fredag PUSS!!!!!

Svara
Åse 6 juni, 2011 - 22:58

Gör vi snygging! så härligt det ska bli!! Smack!

Svara
Cat 6 juni, 2011 - 21:45

Jag gillar du ;O))

Vilken härlig helg och du ser smashing fantastic ut!!
Kramar

Svara
Sara & Busungarna 6 juni, 2011 - 21:28

Vet du – vi gillar dig också! 😉 <3

Vilken härlig helg ni haft!

Svara
Kerstin 6 juni, 2011 - 20:17

De fina bilderna visar att ni har haft det underbart i huvudstaden. Roligt att du delar med dig av vistelsen. Ha det fortsatt underbart! Kram kram

Svara
livetoday - 52 kilo 6 juni, 2011 - 19:37

fina fina fina du! det ser fantastiskt ut! kram

Svara
Anna-Karin 6 juni, 2011 - 18:41

Men gud så härligt ni ser ut att haft det….. skönt att få komma i väg och bara var ”vuxen” i bland utan att behöva ta ansvar för barnen:-)

Svara
Chrissan - Sockerblomman 6 juni, 2011 - 18:19

Så kul bilder. Verkar vara toppen dagar i huvudstaden.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.