Jag överlevde dagen!

3 augusti, 2009

Nu börjar jag hämta mig från min kolhydratchock ;))

Som sagt jag var fortf mätt när jag vaknade men vis av erfarenheten så åt jag min kesellafrukost ändå och ta mig tusan, vid 13 var jag hungrig igen 🙂
Blev två kokta ägg blandat med chilibearnaise, jag är sjukt kokt på den kombinationen! Såååå gott!
Sedan höll jag mig bra fram till kvällen då det blev lite grönsallad/tomat/gurka, en halv grillad kyckling och mer chilibearnaise. INGET vin, för nu jäklar ska det bara drickas vin på helgen! Inte klokt vilken sommaralkis man blivit!! Är det bara jag eller känner ni också att man dras till den där boxen var och vareviga dag på sommaren?

Nej helt ärligt… pizza känner jag att jag ska akta mig från, även de dagar då jag vill unna mig – så totalt mätt och stinn som jag blev är inget jag vill bli igen – var ju inte ens speciellt gott!! Hade lika gärna kunnat äta en kebabtallrik med kebabkött, sallad och vitlöksås.
Ben & Jerry glassen däremot…. 😉 MUMS!
Men nu får det dröja ett tag innan det blir sådant igen!

Kram på er!

65 kommentarer
0

Du kanske också gillar

65 kommentarer

Sockermonstret 6 augusti, 2009 - 11:00

Två kokta ägg och chilibea – middag igår och lunch idag!
Tack för goda och bra tips vännen.
Kram!

Svara
Ida.O 6 augusti, 2009 - 09:21

Ben & Jerry….mums

Svara
~ Maria ~ 5 augusti, 2009 - 18:17

Livsfarligt med sommar och vin :-)))))

Svara
Karin 5 augusti, 2009 - 16:38

Jaaaaaaa! Är också sommaralkis! Det dumma är att i slutet blir det nästan att man dricker bara av ren vana. Gillar bättre vardagen när man dricker vin på helgen – det smakar ju mycket godare då också!!

Svara
lotta 5 augusti, 2009 - 14:44

Provar nu din äggdiet, smaskens! Semestern har satt sina spår, suget är tillbaka 🙁
Har svårt för att veta hur stor mängd mat jag ska äta när jag utesluter/minskar kolhydrater, tror att jag äter för mycket. Har du nåt bra riktmärke/tips för att hålla koll på portionstorleken? Är en ”storportionsätare” som tidigare valt pointsnålt för att få ”tugga”

Svara
Åse 5 augusti, 2009 - 15:27

Många är vi som var vana att ta stora portioner! När du äter kolhydratsnålt så regleras det ofta av sig själv, för suget ser inte till att man överäter. Det tar några dagar – en vecka innan man äter mer naturligt och inte styrs av att man vill ha tallriken full.

Svara
Emma Fahrman 5 augusti, 2009 - 14:43

Åter slås jag av hur otroligt duktig Du är och vilken sund inställning Du har till kosten! Även om lite annat än det ”normala” äts, mister Du inte kontrollen vilket får Dig att njuta stället för att uppleva ångest. You go girl!

Svara
Åse 5 augusti, 2009 - 15:30

Tack Emma! :))

Svara
Åsa 5 augusti, 2009 - 12:17

Alltså du måste ju bara skriva mer om din blanding med ägg och bea! Det verkar helt sjukt haha =D Det är nog en kombination som låter heltokig när man läser det och gott när man testat eller? Ungefär som randig kaviar haha! Hackar du två kokta ägg och blandar med bea eller?

Svara
Malin B 5 augusti, 2009 - 11:46

Har varit lite off datavärlden i sommar. Datorn har varit på lagning och tangentbordet har varit intryckt och inte fungerat….men ser att du varit så duktig i sommar, jisses! Det riktigt strålar om dej!
Jag ”släppte loss” en vecka i sommar när vi var bortrest och åt både Mc Donalds och pizza och godis och VIN. Trodde jag skulle åka på världens bakslag när jag kom hem och vägde mej men hade bara gått upp 1 kg! Har märkt att jag med den här metoden kan tillåta mej göra lite medvetna snesteg utan att det betyder en stor viktuppgång, dessutom så är måtten mindre vid samma vikt än vid viktväktandet. Så glad att du inspirerade mej att börja med den här metoden för den passar mej så bra. Har aldrig mått så bra någon gång!!!! Sedan är det inte så svårt att börja med ”dieten” igen för man längtar till att slippa ”kolhydrats – mätt – svullnaden”. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

Har för mej att du skickade ett mail tidigare att du startat en ny sida, ”åsesfullthus” eller något sånt. Eftersom det mailet försvann när min dator gick sönder så kommer jag inte ihåg vad som stod där. Var det bara en sida för dina närmaste, eller hur var det? Jag vill ju fortfarande följa dej men har full förståelse om det bara är för dina närmaste.

Nej, nu ska jag prova ägg med chilibea, lät spännande!

Stor kram till dej!!!

Svara
Bönan 5 augusti, 2009 - 09:30

Sommaralkis? Ja, absolut…På sommaren verkar det finnas hur många anledningar som helst att fylla det där vinglaset.

Svara
Aika 5 augusti, 2009 - 08:34

Bra jobbat!

Svara
1 3 4 5

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.