Jag i Hemmets Journal

25 augusti, 2011

Jag och tre kursare var och åt lite i Festivalvimlet ikväll efter utbildningen, ingen gastronomisk upplevelse på Prins Bernard men vi hade trevligt i allafall! Plockade upp nya Hemmets Journal så jag kunde kolla in reportaget om mig, kul! (fast jag skulle nog valt en annan tunika som inte fick mig att se gravid ut *S*) Roligt är att den siffran som står i artikeln (unika besökare) är betydligt fler idag =) Ni ökar stadigt, ni läsare!! <3

Nu ska jag och svärmor fira lite kväll och i morgon är min utbildning slut!! Det har varit en låååååång månad men det har varit otroligt intressant och jag har fått en ny syn på kost, hälsa och vår kropp!

Om jag orkar (fortf mätt) så blir det eventuellt lite jordgubbar och grädde i kväll, att fira att tentan är gjord =)
KRAM på er!!

20110825-051337.jpg

20110825-070125.jpg

20110825-070135.jpg

20110825-070143.jpg

25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Birgitta Höglund's Mat 27 augusti, 2011 - 16:56

Vad kul, Grattis. Fick just höra av en granne som läser den, det var en jättebra artikel sa hon. Och nästa vecka skulle det vara en hel bilaga med LCHF-recept. Det går framåt 🙂
Just blivit klar med min kokbok, känns fint att kunna bidra till att sprida kunskapen om bra mat 🙂

Svara
Åse 28 augusti, 2011 - 12:08

Hej Birgitta! Läste precis det! Så roligt!! Håller alla tummar för din bok! 🙂

Svara
Birgitta Höglund's Mat 28 augusti, 2011 - 12:31

Tack, Åse. Ska bli så kul att se mina recept i bokform, blir lite mer på riktigt den här gången 🙂

Svara
Johanna 27 augusti, 2011 - 00:16

Kul! Och du var jättesnygg och såg inte alls gravid ut. Jag reagerade lite på att det på omslaget står ”Jag äter gott och går ner i vikt…” och att det i sidhuvudet i artikeln står ”Gå ner i vikt – hitta din egen vikt!” samtidigt som artikeln handlar om att behålla vikten. Att rubriken var lite missvisande är dock strunt samma men det väckte en fråga hos mig till dig, nämligen: Vad anser du är den största skillnaden mellan din kost när du äter för att (som det verkar nu) behålla vikten och för att gå ner i vikt? Och varför fortsätter du inte helt enkelt att gå ner i vikt när du fortsätter äta LCHF? Inte för att du på något sätt behöver det och jag inser att alla har någon sorts viktminimigräns men nog skulle du väl teoretiskt kunna fortsätta att gå ner i vikt lite till? Och då undrar jag vad det är i ditt kostupplägg som gör att du inte gör det jämfört med hur kostupplägget ser ut när du går ner i vikt.

Hoppas du förstår min fråga rätt och inte tar den på fel sätt men för mig som inte har sådär jättemycket att gå ner och undrar mer över LCHF som ett långsiktigt sätt att leva är frågan ganska relevant.

Ha det gött!

//Johanna

Svara
Åse 27 augusti, 2011 - 01:01

Ingen fara :)) hur man äter på LCHF för viktminskning är väldigt individuellt, vissa måste vara superstrikta andra inte. För att hålla vikten så unnar jag mig mer, tex yoghurt och bär på morgonen, vin, mer grädde/crème fraîche. Det är ofta sådana livsmedel man får begränsa när man viktminskar. Men basmaten ser likadant ut alltid. Hoppas du fick lite svar 🙂

Svara
Åse 27 augusti, 2011 - 01:02

Ps: artikeln handlade bl.a. Om att jag viktminskat med LCHF även om jag inte aktivt viktminskar nu 🙂

Svara
Johana 29 augusti, 2011 - 16:08

Okej! Tack så mycket för svaret.

//Johanna

Svara
Åse 26 augusti, 2011 - 11:28

Du är jättefin i reportaget! Och ser att man följer upp med en LCHF bilaga nästa vecka. kul!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.