*host host*

4 juni, 2007

Hade tänkt knata iväg till VV för en gångs skull! Har inte varit där på X antal veckor! Men både jag, Noel och Juni är hemma och sjuka 🙁 Jag har såååååå ont i halsen och huvudet värker och jag har tom dragit på mig feber, jag som aldrig blir sjuk annars. Det är med andra ord ganska synd om mig 😉
Vikten står mest still just nu, men ett -0,4 blev det iallafall. Jag misstänker väl att jag samlat en del vätska för mina nya jeans känns lite lösare, trots att vikten i princip stått still i 2 veckor. Just nu känns all minskining som bonus för jag är faktiskt ganska nöjd nu! Det är ju bara finslipet kvar! Känns sjukt att jag betat av mer än 21 kg på bara 5 månader!
Men det är ju trevligt om det tar ett skutt ner igen snart. Som sagt, kommer uppa vikten lite då och då, när det händer något så måndagar kommer inte vara officiell vägningsdag längre.

13 kommentarer
0

13 kommentarer

Millis 5 juni, 2007 - 08:32

Usch, trist att vara sjuk! Hoppas du känner dig bättre idag i alla fall och att du är helt friskt till helgen när det blir fest.

Kram

Svara
Malin B 4 juni, 2007 - 20:23

Tycker att du är sååå duktig! Helt otroligt vad snabbt det kan gå!

Nu ska jag knappa vidar och kolla på bilden som jag såg att du lagt in. Säkert jättefin!

Kramis!

Svara
Angelica 4 juni, 2007 - 15:31

Usch ja! Inte kul att vara sjuk när man har de små runtomkring sig…jag är magsjuk och har ingen ork alls. Snacka om att du rasat i vikt..21 kilo på så kort tid! Inte bara du som är lyckligare då…kanske din man också! 🙂 När du kommit tillbaka till ”gamla” vanliga slanka Åse igen.

Svara
1 2

Älskar era komentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.