Hörrni

13 juni, 2009

..jag måste skriva ett tack! Denna viktresan har varit den allra roligaste bland alla (låter ngt) viktresor jag gjort! Inte bara för att jag känner att jag gjort en stor mental resa men även för att denna bloggen blivit ett roligt ventilationshål. Jag känner att jag kunnat vara mer ärlig om känslor, demoner och tankar.
Denna sista viktresan har det varit så mkt mer aktivitet från er och det är klart att det motiverar mig, så att jag gör bättre ifrån mig och på så sätt motiverar er tillbaka.

Om en vecka har vi nog precis ätit frukost från frukostbuféen och intagit solstolarna och poolerna på Mallorca 😉 Jag ska erkänna, som det kontrollfreak jag är att det känns lite sådär att släppa lite på kontrollen – dvs att inte ha fullständig koll på vad jag får i mig men det kommer bli nyttigt för mig!

Så TACK för allt NI ger mig tillbaka!

25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Annica D 13 juni, 2009 - 21:27

Stort Grattis Åse, det är du värd. Själv blev det +0,1. Dock minskade cm med 9,5 över kroppen. Men som du säger, man är ju rätt viktgalen.
Känns dock konstigt att det inte var mer minus, har skött mig perfekt, följt recept från Ola L och försöker tänka tillbaka på vad som kan gått fel. Kommer till två slutsatser; antingen har jag ätit för mycket mörk choklad eller så är det min träning som ger muskler som ju ska väga mer än fett (tränar 2 ganska hårda gympapass i veckan samt promenader). Vad tror du? Vet du förresten hur mycket choklad man max kan äta per dag? Kram på dig och ha det skönt i Spanien.

Svara
Åse 13 juni, 2009 - 22:06

Håll uuuuut! Jag äter 1-2 bitar i veckan typ;)

Svara
Cindy 13 juni, 2009 - 19:13

Tack själv! Som så många andra här har skrivit så är du en stor inspirationskälla för mig. Kikar in här MINST en gång om dagen och tipsar alla mina vänner om din blogg. NJUT (!!) av Mallis och du, det går säkert alldeles utmärkt där nere med!
Många kramar

Svara
MariaB 13 juni, 2009 - 18:57

Tack för allt som du delar med dig av, jag tittar in här dagligen och det är till stor del just du som gjort att det känns som ett möjlighet även för mig 🙂 Det är verkligen ROLIGT och UPPLYFTADE att komma hit och ta del av allt du skriver.

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.