Härlig helg

8 mars, 2010

Fredag blev lördag blev söndag, m.a.o så har jag ätit gott hela helgen!
Men icke en tillstymmelse till dåligt samvete har jag! För det har blivit ”normalt” mkt av det goda. Vanlig god lagad mat (i går blev det en halv kebab dock), lite godis, 1 glas vin på fredagen och 1 på lördagen.
Så avgiftad man blir av att avhålla sig från vin och socker på 8-9 dagar! Ja JAG blir det. Jag har orkat 50% av vad jag annars skulle ätit, suget har varit halverat och vågen i morse pekade på samma som i fredags, så i dag kör jag på med CK kombinerat med Low carb mat! Är riktigt taggad och det känns såååå bra att ha lämnat gourméträsket bakom sig!
Behövde dock ett litet brejk i helgen för att ta mig an resterande kilon, så nu blir det inte mer socker för mig på några veckor!

I fredags gjorde jag en otroligt god och lätt middag! Glömde ta en bild så receptet kommer en annan gång men det var i allafall ugnsgratinerade kycklingfiléer i grädde och massa riven parmesan. MUMS!

Nu ska jag motionera i form av dammsugning, sedan ska jag iväg på fotojobb. Ha en sköööön vecka!
Vi firar både sonens födelsedag (to) och vår 5 åriga bröllopsdag (fre) så det blir firande i veckan, but no cake for me!

KRAM på Er!

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Jessica 8 mars, 2010 - 18:57

heja,heja.
Du är snart i mål igen! Klart man ibland får synda:))

KRAAAM

Svara
mia dahlberg 8 mars, 2010 - 18:47

Hej Åse! Hoppas allt e bra! Beställer du cambridge på nätet? Kramar

Svara
Åse 9 mars, 2010 - 09:00

Hej! Nej jag köper Cambridge via min konsulent här i stan.

Svara
jen 8 mars, 2010 - 17:29

Härligt med en vändning, duktiga du! Kramar till dig

Svara
Louice 8 mars, 2010 - 16:28

Tack o lov! Åse är mänsklig! 🙂
Jag är i liknande situation…Behöver avgifta mej efter några bedrövliga veckor m massa fett o socker o vet du vad??? Jag dricker oxå CK.. 🙂 Ännu så länge kombinerat men har tänkt iaf någon ve ren kur.

Kram o pepp!

Svara
Åse 9 mars, 2010 - 09:01

Ja jag hade det i bakhuvudet att du tidigare gått på CK? Kul att du gått igång igen! =)

Svara
Louice 9 mars, 2010 - 22:18

Ja,jag kommer inte starta fullt ut förrän på fredag. Då har jag tre lediga dar på mej att ta mej igenom den första jobbiga tiden. Minst en ve ren, kanske två sen så kommer jag kombinera det m vv-mat men verkligen tänka till så det blir bra o sund mat. Pice of cake…eller hur? 🙂

Svara
B-M 8 mars, 2010 - 15:40

Ja, ibland behöver man bryta av helt med något annat för att komma tillbaka på banan igen. Själv har jag bestämt mig för att INTE gå till VV denna veckan, men ändå köra på med mina ProPoints. Jag har dessutom gömt undan vågen hemma… Jag känner att jag har blivit helt fixerad på sifforna på vågen just nu. Förrförra vägningen hade jag gått ner 0,2 och förra gången gått upp 0,1. Det är ju ingenting, men ändå blir jag helt knäckt för det där ynka hektot. Så jag har lite våg-brejk just nu så får vi se om jag lyckas hitta motivationen & glädjen igen.:-) Lycka till med CK-kuren! Kram

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.