Händer

Ojoj! Ni var verkligen sugna på en Lifefactory flaska!! =)) Med alla rätt! Jag är sååå glad för min! Perfekt vid soffbordet, på stranden, på promenaden, på gymmet!
Jag drar tre lyckliga vinnare på fredag! Så håll tummarna att det är er lyckofredag ;)
Tack för alla recepttips! Wow! Nu har jag inspiration så det räcker och blir över! =)

Nu över till lite yta! Jag har alltid varit otroligt intresserad av hår, hud, make-up och välbefinnande. Kläder älskar jag men har inget uttalat modeintresse. Dock är jag skogstokig i väskor och hittar alltid ursäkter till att köpa en ny! Haha!
I går var jag inne i en väskaffär på Väla och hittade flera stycken som jag nu har svårt att få ur hjärnkontoret! Det roliga var att när jag stod där och klämde och kände på en väska så hörde jag en familj prata och en av barnrösterna lät märkligt bekant! När jag tittade bort så mötte jag Rebeccas ögon och vi blev lika paffa bägge två! Rebecca och Kristian (våra kompisar från cypern, som vi träffat några ggr hemma också) bor ju i Karlskoga så det var ganska otippat att träffa dem här 😉 Men de ska till Danmark i dag så de mellanlandade hos Kristians mamma i Ängelholm. Litet kramkalas och vi bestämde att vi ska åka och hälsa på dem i september.

Hur som helst, det var 5 veckor sedan jag fixade mina naglar (lägger gelé på dem) så jag hade en tid hos superbästa Anette på Nagelhuset här i HBG i går. Mina naglar var nu långa som kloooor (varken snyggt eller praktiskt). Men nu är de fina igen! Jag shoppade ett übersnyggt nagellack med lite hologram effekt  så idag har jag och småtjejerna haft manikyr och pedikyr 🙂


Svårt att fånga färgen på bild, men det är en störstskön färg.

Förresten, så smörjer jag in händerna enbart med kokosfett numera och de är så mjuka och sköna! Det bästa är ju om man försöker tänka på att inte ha något på huden som man inte kan tänka sig att stoppa i munnen, säger de lärda 😉

  1. Hon är kanon! Jag har gått och byggt sedan 2000 och det är först sedan jag hittade Anette som mina naglar håller så länge som i 5 veckor! Hon är fantastisk! Kul att du också känner henne!

 1. Kokosolja var bra tips! 🙂 Det ska jag använda.

  Bra talesätt förresten. Jag slutade med solkräm för två år sedan och smörjer sällan in mig med andra krämer, men just händerna kan kännas lite torra någon gång ibland.

  1. Ja jag rengör huden med ricinolja och mandelolja numera och smörjer kropp och ansikte med kokosfett =)) Kokosoljan är dessutom bra att ha på sig på sommaren (inte i stekhet sol!!!) men den ökar pigmenteringen så man blir brunare fortare och då får ett bättre skydd mot solen =)

    1. Apoteket! Ricinoljan rengör, mandeloljan smörjer in! jag har torr hy och blandar 1 del ricin med 9 delar mandelolja, förvarar i pumpflaska! Värmer en handduk i varmt vatten och liksom klappar bort oljan (2-3 ggr)
     Har man inte så torr hud kan man ta större del ricinolja och mindre mängd mandelolja

 2. Gogge hälsar att den kuren med oljorna är bättre än Clarins….MEN…tänk på att olja täpper till porerna!!!! ;)))))))

 3. Jag har köpt en burk med aloe vera och strutsfett när vi var på Öland.
  Händerna blir oxå supermjuka och håller sig mjuka även om man tvättar händerna.
  Sitter just nu i förtältet på Garviks camping på Rössö utanför Strömstad. Suger ut det sista
  dagarna på semestern, Underbart.
  Kramis Mamma Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..