Handbroms!

20 maj, 2009

Nu har jag varit och kvällshoppat på Maxi, så skönt att strosa omkring själv när de små lagt sig. Jag gourmetshoppade mest, Brie, gorgonzola, Port Salut, Cantadou, skinka, oliver och ingredienser till Coleslaw som vi ska ha till korven till lunch imorrn 🙂 Till kvällen blir det en stor smarrig fetaostsallad!

För övrigt tänker jag nu göra något som inte alls faller sig naturligt för mig, dvs släppa kontrollen!
Jag tar m.a.o en liten vågpaus, både officiellt men framförallt för mig själv. Jag är så fokuserad på att hinna gå ner x antal kg innan Mallorca att jag bara blir stressad och tycker att det är trist att viktminska nu för att jag bara fokuserar på de kilona jag har kvar och inte på alla dem jag faktiskt gått ner! Så nu drar jag i handbromsen!! Jag tänker fokusera på att fortsätta leva som jag gjort på sistone och må bra! Jag kan inte annat än göra mitt bästa =)
Jag vet inte när jag väger mig nästa gång, antagligen när jag känner att det hänt något i kroppen och jag är allt för nyfiken – då uppdaterar jag vikten här!
Men jag fortsätter ju givetvis att uppdatera här som vanligt förutom veckovägningen då nu ett tag!

33 kommentarer
0

Du kanske också gillar

33 kommentarer

Jessica 21 maj, 2009 - 07:40

Det gör du rätt i när du känner så. Stress gör ju inte att man går ner i vikt tyvärr. Du får uppa med en massa annat istället *fniss*
KRAAAAAAM

Svara
Linruz 21 maj, 2009 - 06:40

Låter sunt!
Njut av det du har åtstakommit. Låt de sista kilona falla på plats av sig själva. De kommer ramla bort till slut.
Man måste nog tänka på att det är så man ska leva när man väl är färdig.
Visst att det ska vara en viktminskningsfas på vägen men det handlar dessutom om att förändra sitt liv och sina matvanor.
Kosten ska bli en del av vardagen.
Kikar självklart in när du uppdaterar.
Ta hand om dig nu.
kram kram

Svara
kcalo 21 maj, 2009 - 00:52

Stort grattis till alla dom kilon du har gått ner! Det är en stor bedrift!! Det är inte utan att man är lite avundsjuk över att man själv aldrig kan komma till skott =/ Min karaktär är iiiingenting att hänga i granen hehe.

Tänkte bara fråga om du tränar nånting? Eller det blir mest bara promenader??

Kram från Caroline

Svara
Åse 21 maj, 2009 - 15:00

Hej,
nej jag tränar ingenting utan rör på mig så mkt jag kan.

Svara
Victoria 20 maj, 2009 - 22:26

Låter mycket sunt. Gläds åt alla kilon du gått ned. Tur du fortsätter skriva för det är beroendeframkallande att läsa 😉

Svara
Soulsister 20 maj, 2009 - 22:17

Låter som ett klokt och genomtänkt beslut. Det är ju så vi andra också borde göra, känna efter vad som händer i kroppen istället för att stirra oss blinda på siffror på vågen.

Lycka till!

STOR kram

Svara
jenco 20 maj, 2009 - 22:02

Låter som ett bra beslut! Att viktminska ska vara spännande och roligt annars är det dömt att misslyckas!

Jag är så glad att du ändå fortsätter att uppdatera för dina smaskiga recept och dina otroliga resultat har fått mig att ge mig på detta ÄNNU en gång och vet du DET GÅR SKITBRA!!!:))

Tack söta Åse!!

Kraaamar

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 22:14

Vad roligt att det fungerar bra!!!
Jag slutar inte uppa, tror att jag kommer få lite ny glädje nu när jag slipper stresa över vågen! KRAM!!

Svara
Sanna 20 maj, 2009 - 21:59

Hej Åse! Jag tror du gör helt rätt som inte ska väga dig på ett tag. Jag följer dig varje dag genom din (och min) viktminskning och har tänkt senaste tiden på att du verkat så fokuserad och stressad på det du har kvar och inte riktigt fattat hur bra dina resultat varit! Er semester kommer att bli lika härlig även om du har några ynka kilo kvar att ta när ni kommer hem. För du KOMMER GÅ I MÅL och det är det som är viktigt. Så njut av din fantastiska kropp som reagerar som vi alla vill att våra kroppar ska reagera. Njut av att du har hittat en kosthållning som faktiskt fungerar bättre än någon annan kost du provat och som inte bara ger dig viktnedgång utan också mindre sötsug. Din mat och din kropp kommer att ge dig det du vill även om du inte väger dig! Kram från Sanna

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 22:02

Tack för din kommentar och på att du bekräftade mina egna käsnlor!! KRAM på dig!!

Svara
Anneli68 20 maj, 2009 - 21:55

Jag brukar oxå åka lite senare till affären då det oftast är lite lugnare där. Inte så mycket folk och man kan gå och botanisera bland varor..

Är säker på att du kommer fixa allt galant utan kontroll. Jag längtar tills jag kommer dit, när jag oxå får prova på att släppa kontrollen.

Det är så motiverande att läsa dina inlägg så sluta inte med dom *bestämmer* 😉

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 22:02

Nädå jag lovar!!! :))

Svara
Jajja 20 maj, 2009 - 21:53

Hallå.

Låter som ett klokt beslut, man blir lätt vågfixerad.Så lycka till och hålla dig från vågen;) Hihi jag har jätte svårt för det, men men bara man bestämmer sig så funkar det me.

Det syns verkligen hur mycket du gått ner i dina nya snygga H&M brallor, dem klär dej.

Kram Jajja

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 22:03

Tack för peppet!!! :)))

Svara
Limus 20 maj, 2009 - 21:50

Låter ju supervettigt – som vanligt när det kommer från dig. 🙂

Det kommer säkert gå vägen. Får jag fråga en sak? Hur vet du vad du ska äta rent kolhydratsmässigt? Finns dte ngn gräns för vad man bör äta? Hur äter du – mer protein och fett – men hur vet du vad du bör välja?

Svara
Åse 20 maj, 2009 - 22:05

Jag väljer livsmedel med kolhydratvärde <5 g /100g gör man det så brukar man ligga bra till, då ligger man runt 20 g kolhydrater per dag. I mitt fall så ’ter jag ju en ganska kolhydratrik frukost efersom jag har bär, keso och kesella i, men resten av dagen så blir det inte mer kolhydrater än det lilla som finns i creme fraiche/grädde och grönsaker till maten.

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.