Handbroms!

20 maj, 2009

Nu har jag varit och kvällshoppat på Maxi, så skönt att strosa omkring själv när de små lagt sig. Jag gourmetshoppade mest, Brie, gorgonzola, Port Salut, Cantadou, skinka, oliver och ingredienser till Coleslaw som vi ska ha till korven till lunch imorrn 🙂 Till kvällen blir det en stor smarrig fetaostsallad!

För övrigt tänker jag nu göra något som inte alls faller sig naturligt för mig, dvs släppa kontrollen!
Jag tar m.a.o en liten vågpaus, både officiellt men framförallt för mig själv. Jag är så fokuserad på att hinna gå ner x antal kg innan Mallorca att jag bara blir stressad och tycker att det är trist att viktminska nu för att jag bara fokuserar på de kilona jag har kvar och inte på alla dem jag faktiskt gått ner! Så nu drar jag i handbromsen!! Jag tänker fokusera på att fortsätta leva som jag gjort på sistone och må bra! Jag kan inte annat än göra mitt bästa =)
Jag vet inte när jag väger mig nästa gång, antagligen när jag känner att det hänt något i kroppen och jag är allt för nyfiken – då uppdaterar jag vikten här!
Men jag fortsätter ju givetvis att uppdatera här som vanligt förutom veckovägningen då nu ett tag!

33 kommentarer
0

Du kanske också gillar

33 kommentarer

bibi 23 maj, 2009 - 12:55

Hej!
Tack för en mycket inspirerande viktblogg.Du är jätteduktig.
Jag har blivit så peppad av dig att jag ska gå över till Lc och sluta med vv( som inte gett något resultat, har ca 5 kilo som ska bort).Men jag har några frågor.
Äter du 20 kolhydrater/ dag?
Hur mycket fett äter du /dag? Har du någon begräsning där?
Är det mindre kolhydrater i ”feta” produkter?
Frukt?
Känns lite krångligt men man lär sig kanske snart vad allt innehåller och därmed räddar sommarens grillmiddagar.

Svara
mammaliv 22 maj, 2009 - 19:54

Helt rätt, speciellt när man börjar närma sig mål så blir det väldigt frustrerande när det kanske inte går lika snabbt som man är van vid, man blir för fokuserad vid vad vågen visar istället för att gå på känslan! Ibland kan man ju verkligen känna att det hänt saker men ändå visar inte vågen riktigt det man vill.
Det verkar ju ändå gå riktigt bra för dig och jag är övertygad om att det kommer gå jätte bra även om du inte väger dig lika regelbundet. Bara fortsätter som du gjort hittills! Du verkar ju verkligen ha hittat din grej! 🙂

Svara
Pusen 22 maj, 2009 - 11:44

Vågen är ett stressande redskap… förstår hur du känner dig. Du ska njuta och må bra det är det viktigaste.

Svara
Teres 22 maj, 2009 - 09:48

Njut av dej själv du är så fin ÅSe

Kram Teres

Svara
MariaD 22 maj, 2009 - 01:07

Låter vettigt att ta det lugnt med vågen ett tag! Och med tanke på vad du skriver i inlägget ovan, så kanske du har mer muskler nu än vad du brukar ha då du ”hård bantat” ett tag? Och muskler väger väl mer än fett? Så med mer muskler kanske du rent av måste acceptera att din målvikt är något högre än vad den varit tidigare. Kanske inte så kul då din ideal vikt alltid varit 56 kg tidigare, men så är livet ibland;)) Sen tycker jag att man ändras. Jag vägde 52 kg, till mina 162 cm då mina äldsta var små. Trots att jag fött 2 barn så var jag ju ung ;)) 22-24 år tanken på att väga 52 kg nu,finns inte. Inte för att det skulle vara omöjligt att gå ner så mycket, jag ser ju på dig hur bra du lyckas- Du är verkligen en insperationskälla =)) så det skulle gå (bara man ger sig den på det) men jag tror inte jag skulle se riktigt klok ut. Det skulle bara vara skinn o ben o det är inte snyggt ;))

Svara
Åse 22 maj, 2009 - 06:41

Nej precis kroppen förändras ju! Dessutom ju äldre man blir ju mer osmickrande blir det att vara föööör smal.
Jag vägde runt 53 ofta när jag viktväktat första omgången, då var jag 25, men att väga 10 kg mindre än vad jag väger nu verkar ju vanvettigt!! Tror allt säkert att kroppen förändrats och trivs bättre vid att väga mer än för 10 år sedan.
Sedan tror jag iofs att mitt ”flubb” runt magen nog är en 5-6 kg 😉

Svara
Ida.o 21 maj, 2009 - 21:47

Bra och kul att du fortsätter uppdatera med annat 🙂 låter sunt att inte fokusera på vågen 😀

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.