Hamburgare Low Carb

13 september, 2010

Jisses så mätt jag är efter kvällens middag!
Suuuupergott och betydligt godare än tex MAX Low Carb burgare.

Jag gjorde biffar på nötfärs, grädde, salt och peppar och Liquid Smoke.
Sedan hade jag tomat, rödlök, Max Originaldressing, bacon, cheddar och Romansallad och så stekte jag vitkål till.

Hamburgaren ser liten ut på bild, men det var 130 g nötfärs så den var ganska rejäl.

25 kommentarer
0

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Sara 23 februari, 2014 - 14:22

Hur mycket av varje ingrediens sättet du i biffarna, på ett ungefär?

Svara
Lotta 11 juli, 2012 - 17:24

Hej, tack för en superbra sida, får inspiration varje dag! En fråga- var får man tag i max original dressing? //Lotta

Svara
Åse 11 juli, 2012 - 17:53

På Max =)

Svara
Pjodden 6 januari, 2011 - 19:40

Testat receptet och gjorde min egen hamburgerdressing 😉 GOTT alltihopa *slurp*!!! Tack för receptet SIS! ➡

Svara
Åse 6 januari, 2011 - 19:42

Duktiga du!!! Vad gillade ni chokladmoussen??

Svara
Pjodden 6 januari, 2011 - 19:45

Har inte gjort den än, ska ställ mig med det nu..spännande 🙂 Men hur länge ska den stå i kylen??

Svara
Åse 6 januari, 2011 - 19:49

3 timmar cirkus! Vi har precis ätit våra *burp*

Svara
Catherine 3 oktober, 2010 - 13:20

Det låter underbart gott! Det måste provas! En fråga bara – jag kör också VV PP-program och undrar hur många PP du fick ihop på den här måltiden? Det måste ha varit en hel del…men det kan det vara värt om det är så gott som det ser ut och dessutom håller en mätt länge!

Tack för en fantastisk blogg och underbara recept, detta har blivit en av mina främsta inspirationskällor! Tack vare dig har jag också lärt mig att man KAN kombinera VV med lågkolhydrattänk, utan att för den skull bli livrädd för grönsaker.

Svara
Åse 3 oktober, 2010 - 14:49

Hej Catherine!

jag vet inte för jag räknade inte ut PP värdet men ofta så blir det inte så hemskt mkt fler PP på en LCHF rätt.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.