Hallonglass

8 oktober, 2013

I går svängde jag ihop detta och det blev riktigt gott! Så här kommer receptet!
ca 8 portioner
4 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
100 gram färskost
3 äggulor
ev valfri sötning
1 krm vaniljextrakt


500 g frysta, otinade hallon
Vispa grädden och creme fraichen luftiga, var för sig.
I den uppvispade creme fraichen vispa ner färskosten också.
Vispa upp gulorna med eventuell valfri sötning. Blanda ihop allt.
Hacka de frysta hallonen i mindre bitar och vispa ihop med smeten.
Fördela i portionsglas och servera omedelbart eller frys in en liten stund. Ta i så fall fram en stund innan servering!
 
IMG_2907

IMG_2909

IMG_2911

IMG_2916

 

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Therese Franzén 20 november, 2013 - 09:27

Ser oerhört gott ut!
Blir den lika god med krossad choklad, tro?
Tack för inspirerande blogg!

Svara
Åse 20 november, 2013 - 14:37

Jadå det tror jag allt!

Svara
Kikki 16 oktober, 2013 - 13:40

Hej Åse 🙂
Går det inte att köra detta recept i glassmaskinen??

Svara
Åse 16 oktober, 2013 - 13:41

Absolut! 🙂

Svara
Kikki 16 oktober, 2013 - 14:15

Underbart 😀

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.