Hallå gott folk!

Tack alla söta som skriver kommentarer m.m om att ni saknar mig och hoppas att jag är OK.
Jag är OK! Haft/Har en välbehövlig paus, dessutom så är min laptop inlämnad och visst har vi en stationär dator men då är risken att man blir sittandes så jag undviker den :) Enklare när man kan kika på laptopen i farten.
Just nu är jag däckad av förkylning och jag är i enormt behov av lite sol och värme känner jag.
Förhoppningsvis kommer det lite nya recept här inom det närmsta! Just nu är jag inne i en smoothies period och vill ha mkt frukt och grönsaker, är väl kroppen som talar om att den behöver ha vitaminerna!
Sköt om er så hörs vi snart!

  1. Hej! Vad härligt att se dig igen. Kroppen har ju en tendens att ”visa” vad den behöver(dock inte alltid så nyttigt) ;-D Ta hand om dig! Kram Cathrin

  2. Du har haft det som jag då =)
    Envis förskylning med ögoninflammation fick jag och kroppen bara skriker efter sol och värme. Hoppas verkligen att vi får lite sol snart så man orkar kämpa vidare. Hur går det för dej med minskningen nu ? Är så peppad på dina resultat och hoppas det går bra för dej.

    / Kramen och trevlig helg..

  3. Det verkar vara förkylningarnas år. Hos oss släpper det inte alls och Ebba har varit förkyld sedan jul. Börjar misstänka att det kanske är ngt annat bakom då generna innehåller en dos utav allergier. Hoppas att det går bra med ditt points räknande. Jag är i mål och det känns så skönt. Maken undrar bara vart brösten och ändan tog vägen. Jag tröstade han och sa att de finns kvar……..fast i mindre utformning =)
    Kram på dig!!!!!/Pernilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..