God morgon på er!

Hoppas allt är bra med er även om det är ganska tyst om er 😉
Jag jobbar undan lite men om en stund är det dags för ett härligt överkroppspass i mitt älskade hemmagym!

012A3732

Kolla in världens sötaste skivstång! 😉 Den kom i går, finns HÄR. Den är på total 20 kg.

012A3738

Jag har en internaltionell skivstång sedan tidigare men ska sälja den, den ä på tok för lång och denna skivstången är betydligt enklare att använda.
Tänkte premiärköra lite med den i dag *WOOP*

Kroppen är laddad med bra mat sedan i går.
Gjorde en gammal klassiker här, nämligen Snabba laxen – såååå gott!
Ny favorit här hemma är Arlas 10% turkiska Meze yoghurt! Så krämig och god!
Till det rostad sötpotatis och en vitkålssallad. (färsk vitkål, tomat, gurka, balsamvinäger, olivolja, salt & peppar)

012A3726

012A3730

I kväll kommer syrran med familj hit på kvällsmat och tror det blir hamburgerbuffé, var längesedan! 
Ska pickla lite rödlök och röra ihop hamburgerdressing etc – Åh så GOTT!

Kika in sedan fö en riktigt god hälsosammare kaka! Slurp!

❤️

 1. Å vilket fint litet gym! Jag har ett förråd i källaren… Kanske borde pimpa upp det lite…
  Idag ska jag laga dina kotletter i ugn med grädde och sambal oelek 🙂

 2. Hej Åse
  Nu var det ett tag sen jag skrev till dig.
  Har en liten fråga: vilka övningar gör du i ditt hemmagym ? kan du inte visa på bloggen ?
  Ha en bra dag
  Kram
  Ewa

  1. Jag kör så olika, men tre pass i veckan efter appen SWEAT + kör lite annan tyngre styrka också och då hittar jag mycket inspo från appen Virtual Trainer Pro. Kram!

 3. Härligt med hamburgarbuffé – kan tipsa om att göra tryffeldressing till burgarna, vi hade det igår med just picklad rödlök och andra godsaker! En hit som verkligen gick hem… Fetaost i burgare är också super!

  1. Haha precis va jag hade tänkt göra 😉 Tryffelmajonnäs närmare bestämt =)
   Burgarna tänkte jag fylla med jarlsbergsost och lite jalapeno =)

 4. Hej Åse,

  Vi är här, även om vi inte hörs 🙂

  Vikterna på skivstången är bara klockrent DU!!! Jättesöta!
  Jag har själv också en sådan där stor skivstång, eller det är min mans egentligen. Men visst, den är på tok för lång så man blir ju lite begränsad i utrymmet. Ska ta och spana in ditt tips, och om inte annat kanske man kan få önska sig en sådan vid nästa födelsedag 😉

  Ha en bra onsdag!

  Hälsningar, Helena

 5. Hejsan, vilket fint gym du har, alltså färgen på skivstången! En fråga, hur gör du din picklade rödlök och dressing? Jag har alla dina böcker och måste få säga att jag redan längtar till nästa. Den med Anna Hallen har jag inspirerat en god vän med fibro. Att köpa så nu väntar jag på att få höra om hennes hälsovinster ??? ha en bra lillelördag

 6. Härligt med nytt lax recept. Får bli till helgen så färsk lax kan inhandlas. Hur mycket timjan ska det vara? Står / tsk. Är det färsk eller torkad timjan?

  / kristina

 7. Precis sån lax brukar jag också göra! Jag använder en grekisk örtkrydda som jag köpt på TGR i Köpenhamn, som är supergod vet inte om de har den på TGR på Väla. Den innehåller bl.a vinterkyndel, lite ovanlig smak, men god.

 8. Hej
  Underbart söta rosa. Mycker roligare än svarta 🙂
  Kul med en egen hörna…du har ju till och med TRX band i taket 🙂
  // Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..