Grillad smörgås

Till lunch i dag blev det grillad smörgås gjort på Kesobrödet, det är användbart till mycket! I kväll ska jag ha det som vitlöksbröd till soppa!

I min ”macka”:
tomatpuré på skivorna
1 skiva rökt skinka
2 skivor ost
2 tomatskivor
1 tsk dijonsenap
oregano

IMG_0726

 1. Mums va gott det ser ut! Går det att frysa kesobrödet? Undrar också vad du har för tips vid stopp i vijktnedgången samt vid trög mage??? Kanon blogg by the way 🙂

  1. Brödet går att frysa! Läs gärna mina inlägg under LCHF i menyn ovan ”värt att läsa” där står mkt om lchf och viktminskning.
   Trög mage: kolosfett, 1-2 msk hela linfrön eller psylliumfrön/fiberhusk och tillräckligt med fiberrika grönsaker som broccoli, kål, blomkål etc.

 2. Har ofta läst din blogg men aldrig kommenterat. Känns som det är dags nu. Jag har några frågor som jag skulle vilja ha svar på.
  Jag har fibromyalgi (kronisk värk) men är nu sugen på att skaffa din bok och lägga om min kost helt, som det är nu så kan jag inte träna så hårt men tänkte promenader och simning, tror du det skulle räck till att börja med?

  Mycket bra blogg och recept så nu ska jag ge mig själv en spark i baken och komma igång.

  Från ett fortfarande snöigt Karlskrona

 3. hej Åse
  när du använder kesobrödet till varm macka, är det mixad keso då eller hel ?
  man längtar ju onekligen efter våffelmackor ibland , så detta vore ju kul att prova 🙂

 4. Du är en pärla, vad hade vi gjort utan dig. Vet inte om du såg det på Instagram igår, men jag städade i mina kokbokshyllor och nu pryder lilla fina du hedersplatsen, en trevlig syn varje morgon ; )

  Kramis

 5. Hej!
  Jag har läst på skinkpaketet att det innehåller socker. Jag förstår att det är någon tillsats i själva ”laken”, men hur mycket socker innehåller egentligen en skiva skinka och vilken sort är bäst att köpa när det kommer till just sockermängden?

 6. Men Åse!!!! Vet du vad du gör med denna gravida kvinna?! 🙂 igår, fick jag sticka ner akut till maxi för att kunna göra räksmörgås…..och NU! Tur jag har kesobröd färdigt, men ingen skinka?! Gaaaaaah! Som gravid kan man inte strunta i suget. Blir en runda till maxi igen alltså…. Ser så otroligt gott ut! Tack för all inspiration söta du ❤

 7. Hej Åse!
  Testade ditt kesobröd i dag och det varsupergott. Tack för receptet och för din inspirerande blogg 🙂

 8. Gjorde kesobrödet idag , hade varmrökt lax på….jisses va gott
  Tack för receptet och tipset att ha det som toast

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..