Grillad hälleflundra med ägghack

10 mars, 2011

Igår var det premiär för grillen, iofs gasolgrill men ändå! 😉
Jag penslade hälleflundran med citronolivolja och citronpeppar och grillade dem. Till det gjorde jag rostade grönsaker och ägghack. Ägghack är sååååå gott som tillbehör till fisk!

Ägghack 4 portioner

6 st hårdkokta ägg
1/2 dl majonnäs
1 dl strimlad purjolök
salt och malen vitpeppar
300 g skalade räkor

Hårdkoka äggen och kyl dem. Ansa och skölj purjolöken och skär den i strimlor. Hacka äggen grovt och blanda med purjolök och majonnäs och räkor. Krydda med salt och vitpeppar.

17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Jill 15 mars, 2011 - 08:28

Ser gott ut! Kan inte annat än att imponeras över dina skills. Vart får du all inspiration ifrån?
Min inspirationskälla har blivit din blogg när torkan sätter in. =)
Kram

Svara
maja 13 mars, 2011 - 09:46

Ägghack? hade aldrig ens tänkt på det, men nu så ska det bli. Tack för supertips! Kram

Svara
Ida-www.lippstick.se 13 mars, 2011 - 09:03

Mmm det ser underbart gott ut!
/ Kram Ida-www.lippstick.se

Svara
Monika 12 mars, 2011 - 17:46

Tack för din inspirerande blogg.
Jag lagade rättikagratäng häromdagen, helt fantastiskt gott. Kan jag verkligen rekommendera!

Svara
bittan 14 mars, 2011 - 19:42

ja samma här!! barnen tog det hellre än potatisgratäng jag gjort till dom!!!

Svara
Åse 16 mars, 2011 - 11:34

Kul!! =))

Svara
jennyh 12 mars, 2011 - 09:12

Åh vad gott med grillad fisk!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.