Grillad hälleflundra med ägghack

10 mars, 2011

Igår var det premiär för grillen, iofs gasolgrill men ändå! 😉
Jag penslade hälleflundran med citronolivolja och citronpeppar och grillade dem. Till det gjorde jag rostade grönsaker och ägghack. Ägghack är sååååå gott som tillbehör till fisk!

Ägghack 4 portioner

6 st hårdkokta ägg
1/2 dl majonnäs
1 dl strimlad purjolök
salt och malen vitpeppar
300 g skalade räkor

Hårdkoka äggen och kyl dem. Ansa och skölj purjolöken och skär den i strimlor. Hacka äggen grovt och blanda med purjolök och majonnäs och räkor. Krydda med salt och vitpeppar.


 
Nu säljer jag av kläder och accessoarer! Välkommen in till min SELLPY butik som fylls på kontinuerligt närmsta tiden.
 

 
Mina favoritprodukter denna veckan! (annonslänkar)
17 kommentarer
0

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Jill 15 mars, 2011 - 08:28

Ser gott ut! Kan inte annat än att imponeras över dina skills. Vart får du all inspiration ifrån?
Min inspirationskälla har blivit din blogg när torkan sätter in. =)
Kram

Svara
maja 13 mars, 2011 - 09:46

Ägghack? hade aldrig ens tänkt på det, men nu så ska det bli. Tack för supertips! Kram

Svara
Ida-www.lippstick.se 13 mars, 2011 - 09:03

Mmm det ser underbart gott ut!
/ Kram Ida-www.lippstick.se

Svara
Monika 12 mars, 2011 - 17:46

Tack för din inspirerande blogg.
Jag lagade rättikagratäng häromdagen, helt fantastiskt gott. Kan jag verkligen rekommendera!

Svara
bittan 14 mars, 2011 - 19:42

ja samma här!! barnen tog det hellre än potatisgratäng jag gjort till dom!!!

Svara
Åse 16 mars, 2011 - 11:34

Kul!! =))

Svara
jennyh 12 mars, 2011 - 09:12

Åh vad gott med grillad fisk!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.