Grekisk sallad

1 januari, 2006

1 portion á 6 pts

40 gr svarta oliver (10 stycken) – 2 PTS
70 gram feta ost (max 10%) – 3 PTS
1 st tomat
1/2 röd paprika
1/4 gurka
1/4 rödlök
1/4 Isbergssallad
50 ml Felix 3% grekisk yoghurt dressing
Oregano
salt, svartpeppar

Gör så här:
Strimla salladen och skär grönsakerna och blanda i en skål med dressingen och kryddor. Lägg på oliverna och fetan sist.
Servera med en skiva gott vitt bröd.

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

3 kommentarer

jenny 30 maj, 2008 - 19:25

Smaskigt och svalkande och lagom salt efter en varm och solig dag på stranden!

Svara
admin 28 maj, 2008 - 15:36

Japps, det finns i vanliga välsorterade butiker!

Felix 3% grekisk yoghurt dressing, är det något som är färdigblandat? Vars kan man hitta det i butikerna? Jag har aldrig sett det…

Svara
Jenjo 28 maj, 2008 - 14:54

Men Åse. Hur gott lät inte det här… Måste genast spara detta. Det känns verkligen somrigt att äta sallad.

En fråga bara…

Felix 3% grekisk yoghurt dressing, är det något som är färdigblandat? Vars kan man hitta det i butikerna? Jag har aldrig sett det…

KRAMIS

Svara

Lämna en kommentar