Hej hej på er! Äntligen är juldagarna över! Ja äntligen säger jag faktiskt, och det betyder inte att jag inte njutit och haft det skönt i jul utan just det, allt har sin tid och nu ser jag fram emot lite aktiva dagar och runt hörnet väntar ju ett nytt sprillans ÅR! 2016!

Jag är så himla bra på att vara i nuet och att njuta av det så pass att jag ibland inte alltid ser fram i tiden (dvs på gott och ont!) så mitt nya motto för 2016 är:

Gör inget idag som ditt framtida jag inte kommer tacka dig för – och tvärtom ❤️

Med det sagt, klart som korvspad att vi alla ska äta lite gott på nyår! Men kanske ngt som vårt framtida jag, tackar oss för? 😉
Jag har ju massa gott i mina olika receptkategorier! Ni hittar dem HÄR.

Men nedan kommer lite länkar till godsaker jag själv gärna ätit på nyår!

22052015-012A1017-2

012A5564

Förrätter och Plock:
http://56kilo.se/froknacken-med-laxrora-lojrom-och-rodlok/

http://56kilo.se/guld-och-goda-lagkolhydrat-hors-doeuvres/

http://56kilo.se/plock-till-champagnen-eller-till-buffen/

http://56kilo.se/prosecco-och-godarullar/

http://56kilo.se/squashplattar-med-rakor-och-rom-lchf/

width=700

Huvudrätt:

http://56kilo.se/rotfruktspytt-murkelsas-baltos/

http://56kilo.se/ryggbiff-med-blomotto-och-champinjonsas/

http://56kilo.se/oxfile-sous-vide-med-gronpepparssas-och-polkabetor/

och massa mer goda bjudmatsrecept HÄR.. HÄR och HÄR

width=700

Ha en härlig början på veckan raringar! Jag ska beta av ett träningspass, kommer bli tungt vill jag lova! Haha!!

  1. God fortsättning, och gott nytt år Åse! Har laddat om från och med idag. Bort med julmat och annat som inte gör mig gott i längden. Ska läsa igenom dina böcker på nytt, för att få ny energi och motivation när det gäller bra kost och annat! Hälsningar Robert

  2. Så mycket goda förslag, tack! Måste fråga dig om din grönsaksstrimlare. Använder du den mycket i köket? Fick den stora Spiralschneider i julklapp och känner mig så osäker om den ska få stanna eller inte. Det börjar ju bli lite många köksprylar nu som ska få plats i skåpen.
    Vi har ju börjat köpa Risentas Bönpasta. Skulle bli tacksam för lite mer användningsområden för denna eller strimlar du bara zucchini/morot eller hur använder du den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..