GOTT NYTT ÅR!

31 december, 2013

Kära läsare, tack för året 2013!
Tack för att ni skänker mig arbetsglädje varenda dag. Tack för era vänliga ord, för ert pepp och för att ni trivs hos mig. Med tanke på så många människor som läser hos mig och så få trista, negativa kommentarer jag får så tolkar jag det som att de flesta av er trivs här och de som inte trivs här, försvinner utan att sprida negativitet. Ni är dock många som lämnar positiva rader efter er och jag inte nog poängtera hur mycket energi de ger och hur mycket bränslet de ger min kärlek för det jag gör. Jag älskar människor, älskar problematiken i oss, älskar hur bra vi kan få varandra att må och jag älskar att uppleva och upptcka olikheter och likheter i oss!
Love U! Jag ser såååå fram mot 2014! Tack för er feedback som strömmar in via Feedback rutan längst ner!! Jag får många fina tips och idéer! Bloggen kommer bli ännu större och ännu bättre 2014, det vågar jag garantera!
I kväll firar vi in 2014 med pompa och ståt, som sig bör! God mat, god dryck och gott sällskap!
Förrätt:
Mousseline på havskräfta från Skälderviken serveras med mussel- & räksallad, havskräftsbisque & mörkt brödflarn
Huvudrätt:
Variation på skånsk dovhjort – timjanbrynt hjortrygg & hjortkorv med smörstekta trattkantareller, pumpa- & tryffelcrème, glaserad jordärtskocka, Pommes Anna samt rosmarinsky


Efterätt:
Hallon- & chokladgâteau med halloncrème, färska bär & knäckflarn
 
IMG_5899

Vi kör lite tema ikväll! 😉 
IMG_5873

Min söta klänning köpte jag i Barcelona i september!

 
IMG_5874

2013-09-27-19.16.48

Gissa hur mycket jag längtar till Sitges/Barcelona!! Det kommer bli ÄNNU bättre i år! Tjohoooooo
Nu önskar jag en god och trevlig sista dag på 2013! Så hörs vi 2014!! =) Stooooooor kram!!!!

16 kommentarer
0

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Marja - Baka Sockerfritt 1 januari, 2014 - 11:24

tack själv för 2013, jag önskar dig ett gott nytt år!

Svara
Malin Henriksson 31 december, 2013 - 21:55

Tack själv min vän! Gott nytt år och ha en underbar nyårsafton.
Love U too 🙂
Du inspirerar och peppar oss lika mycket och allt handlar om att ge och få.
Stor kram och vi ser fram emot 2014 med nytt mål och nya utmaningar och nya möjligheter.
:))<3

Svara
Helene 31 december, 2013 - 20:20

Gott nytt år! Tack för all inspiration och fortsätt med att sprida detta som du gör så bra!

Svara
Chrissan 31 december, 2013 - 18:43

Gott slut och gott nytt! Kram.

Svara
Frida 31 december, 2013 - 17:08

Gott nytt år fantastiska Åse,jag har med hjälp av din blogg nåt mål som jag inte trodde fanns,din glädje o allt du delar med dig av..respekt o en stor kram till dig<3 2014 is The year!

Svara
Ann-Sofie 31 december, 2013 - 15:06

Gott Nytt År Åse! 2014 kommer att bli awesome:) kramen

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.