Gott misslyckande!

22 maj, 2007

Tänkte göra chokladmoussen ikväll men glömde momentet att man först ska vispa äggvitan, sen ner med socker och kakao så jag vispade ihop allt samtidigt! Jag insåg att det blev fel och ställde glasen med smeten i frysen istället.

BRA BESLUT!!

Det blev en mycket god mörkchokladglass!!!!
Den kommer bli en favorit och jag kommer fortsätta med mitt misstag! 🙂 Imorgon ska jag göra dubbel sats så då blir det en rejäl portion för 3 points bara!
Prova ni också och berätta vad ni tyckte!
PS: Frysning i någon timmes tid.

14 kommentarer
0

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Pia B 12 augusti, 2008 - 17:13

Hej hej, jag testade ditt ”misslyckande” i går och ställde in det i frysen… Fast jag vispade i hop allt som man skulle, missade att du hade hällt i allt sammtidigt.. Men gott blev det iaf. värkar funka på alla varianter :))))

tack för alla goda tips!

KRAAAMMM

Svara
VV:s billiga chokladmousse 1,5 p/port « ღ VÄGEN TILL 65 KILO ღ 20 januari, 2008 - 22:59

[…] gjorde den ungefär som Ã…se gjorde här! Dvs jag vispade äggvitor o socker först o visapde ordetnligt till fast skum. Sen rörde jag ner […]

Svara
Anna-Maria Johansson 27 maj, 2007 - 17:48

Ha, det var ju ett smart drag! Provade faktiskt moussen för första gången igår (ofryst ;o)) och den var supergod! Ska helt klart prova den fryst nästa gång!

Kan dela med mig av en god kycklingrätt jag gjorde igår:

Fräs först 1 paket kalkonbacon (eller vanligt om man vill det). Strimla och stek ky.filé, krydda (ev med grillkrydda). Lägg åt sidan. Fräs färska champinjoner, paprika och purjo. Blanda i VV fraiche och timjan och rör ihop allt. Servera med fullkornspasta och sallad. Blev supergott till lite points. För oss blev det 3 p per portion (+ pastan) och det var rejält med god mat!

Svara
Lottani 24 maj, 2007 - 08:33

Åhh det låter gott! Det måste absolut provas till helgen! Tack för tipset!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.