Gott i magen och Tips!

14 april, 2018

Innehåller annonslänkar

Hej på er från ett varmt och soligt Helsingborg!
Vi fixar hemma som vanligt! Trädgården behöver sitt och så känner jag ett enormt behov av att röja och fixa! Vi har en hel del förändringar på G inom det närmsta hemma, mer om det i morgon!

I går var jag helt tillbaka till lågkolhydratkost efter Londons utsvävningar! Älskar att återgå till min kost. Har inga cravings efter socker eller annat så det är inget problem att återgå. Om jag hade haft svårt att gå tillbaka till min kost efter utsvävningar så hade jag aldrig gjort det – det är alltid konsekvenserna som styr! Att emellanåt äta annat än vad som egentligen är optimalt för en är inga problem så länge man mår bra och kan återgå till sin må-bäst kost. För mig är det livskvalitet att njuta av annat ibland.

Kolla in det roliga iDEAL skalet! Det är från nya kollektionen av Hailee Lautenbach! Finns HÄR
Ni vet att ni har hela 20% hos iDeal med min kod 56kilo fram till siste april va? 🤩

HÄR hittar ni alla fina skal, plånböcker, laddare och powerbanks!

I går grillade jag kycklinglårfiléer med fajitakryddning – Jag lägger kycklinglårfiléerna i en påse, häller ner kryddan och lite tamarisoja och låter det dra sedan grillar jag dem på vår weber – blir sååå saftigt och gott!

Till det salsa, koriander, avokado, stekt paprika, stekta champinjoner, tomat, gurka, tomater och lime.

Nu har jag precis målat naglarna under tiden och jag måste tipsa er om Seche Vite! jag har använt det i flera år! Finns en variant som man målar på nymålade blöta naglar så de torkar kvickt som attans! Det är DEN HÄR!

Älskar färgen på Miracle Gel! Den har jag målat ovanpå mina blå gelénaglar.

Fram till i morgon har ni 20% rabatt på makeup vid köp över 399 sek hos NordicFeel med koden SUPERWEEK!
PASSA PÅ! 

Just nu så upplever en del att de inte kan kommentera, det är inrapporterat till Support! De jobbar även på att alla inlägg (tex recept) under kategorierna inte fungerar som de ska. Bloglovin kommer snart fungera igen! En del saker fungerar i dator och en del i mobil så prova gärna båda. Ni får jättegärna rapportera alla fel ni upplever till mig på [email protected] så skickar jag in till Support!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Maria 14 april, 2018 - 17:31

Har saknat dina inlägg men har nu läst ikapp….vet du när det kommer att komma på mailen när det kommer ett nytt inlägg? Därför jag har missat en massa 😐.
Lycka till med nya sidan, ser snyggt ut 👍👍🍾🍾

Svara
Åse - 56kilo 14 april, 2018 - 17:59

OM det kommer, inte säkert! Annars får du kika in lite oftare så du inte missar ngt ⭐️

Svara
Maria 15 april, 2018 - 10:53

Det har du rätt i 😊 trevlig söndag och som sagt snygg sida! 👍

Svara
Nina 14 april, 2018 - 17:13

Alltid barnsjukdomar i början när man ändrar något. Jag saknar sökfunktionen…..
Bra tips på marinad – bara fajitaskrydda och tamari. Det måste vi prova!
Just nu har jag ”dammat av” LCHF 2.0 och tillagar mina favvorätter ur den. Idag blir det Kyckling i kokos- och ajvarsås. Sååå gott!!
Ha en riktigt skön helg 🌸☀️

Svara
Åse - 56kilo 14 april, 2018 - 18:00

Sök finns längst upp i toppmenyn under sök – annars under hamburgaren (de tre sträcken)

Åh det är en favorit!! Trevlig kväll! ⭐️🎉

Svara
Nina 16 april, 2018 - 17:00

Haha, på datorn kunde jag hitta ”sök”, men inte på Ipaden…
I toppmenyn fanns bara Kategorier, Arkiv, Recept samt Om mig & Kontakt….
Men på datorn fanns dessutom Instagram, Facebook och Sök!

Men tonårsson (mer teknisk än sin mor) tipsade mig om att vända Ipaden, så jag har bilden liggande, och se, då finns alla med!
Kanske värdefullt tips även för andra 🙂
/Nina

Svara
Åse - 56kilo 16 april, 2018 - 17:04

Oh tack för tips!

Svara
Åse - 56kilo 16 april, 2018 - 17:06

Du kan klicka på hamburgaren också så du vet! (De tre strecken)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.