Gooooood morning!

4 juni, 2010

I dag blir det trädgårdssolning för hela slanten! Wehooooo vilket väder!!
Nya bikini har åkt på och den sitter bra trots mina få pluskilon,  och då kommer jag otippat in på mitt nya hjälpmedel!!!

2995:- på Sporttema.se

30 dagars ”prova-på” garanti, tycker jag är bra!!!

Jag älskar verkligen att stå på löpbandet, det bränner BRA med fett och det är en motion som passar mig bra, det är inte alltid jag kommer ut på promenader som jag vill pga alla barn etc men nu ska jag banne mig stå på den här VARENDA morgon hädanefter, innan frukost!!
Återkommer med recension när jag fått den! =)

I tisdags kom jag inte i väg till VV! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Vi hade ju magsjuka!!! Så på tisdag DÅ ska jag väga in mig där, ska bli så peppande att ha en vägning att ta ansvar för!
I morgon drar vi på SPA! Jag tänker äta och dricka gott, jag och syrran har förberett en picknickkorg med pastasallad, ostar, kex, korvar och vin som vi ska ha där uppe, sedan blir det trerätters på kvällen men det är bra mat och inte MYCKET mat så jag är fast besluten att det ändå ska bli en bra mathelg. Har nästan hela VB:n kvar så det täcker nog vinet 😉
För nu ska dessa sista kilon bort, det kan ni hoppa upp och sätta er på! Inga fler omedvetna partyhelger!

23 kommentarer
0

Du kanske också gillar

23 kommentarer

mallan 9 juni, 2010 - 13:01

Hoppas ni hade det toppen på spa!

Svara
Sagalill 8 juni, 2010 - 10:35

Väldigt fint löpband!
Själv tycker jag det kan bli lite trist att träna på löpband hemma bland katthår och måsten (jag har två katter och ett stökigt hem) så jag går hellre ut och promenerar. Njuter särskilt i sol och gröna skogar =)

Lycka till med bandet!

Jag kör för övrigt inte med någon direkt inriktning på min viktminskning utan det ligger mer på nivån: motionera lite och låt bli godiset. Har gått ner 5 kg, bara 2 kvar till nästa delmål som är 67 kg! kanske också borde inhandla ett motionsredskap till hemmet för regniga dagar… Något att klura på. =)

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.