Goooood lördag!!

Har ni det bra i dag??
Jag och maken har ätit gooood lördagsfrulle i form av kesoplättar med kesella mixat med bär. Jag älskar kesoplättar!! Äter det varje dag numera. GOTT! En del har frågat om smeten ska vara så tjock och JA det ska den, den flyter ut lite i stekpannan.

 

I går kom syrran och svågern över på spontanmiddag, blev goooooooda pizzan med salami, jalapenos, västerbottensost, kalamata oliver, basilika och ruccola. En vitlökssås till det!

I dag är jag med i ett helt uppslag i Aftonbladet! KUL!!

 

Ha en toppendag nu! I kväll kommer våra goda vänner Jenny och Jonas med familj från Fuglie (Trelleborg)
Tror bestämt det får bli kyckling till middag!! =))

KRAM

  1. De där plättarna såg ju mer än smarriga ut! Får testa de i morgon tror jag.

    Kul med heluppslag i Aftonbladet, grattis till framgångarna! 🙂

    Ha en fin helg!

  2. Äter oxå plättarna varje dag men undrar över en dag. Ska det verkligen vara matskedar fiberhusk? Det blir ingen smet då utan en enda stor klump. Jag har minskat till ca 2 teskedar i varje fall. Nu ska jag sticka o köpa Aftonbladet!

  3. Ja vilken härlig lördag!
    Är klar med min första kurs, det är mello på tv:n ikväll och jag ska ha en tapas-middag med goda vänner!
    Kan inte bli så mycket bättre 🙂
    Ha en fin lördag!
    Kram

  4. Hej snygging.
    Nu har jag läst Aftonbladet och artikeln om dig. Du gjorde dig super bra i tidningen. Nu har jag bestämt mig för att fortsätta räkna points, men skippa kollisar och lägga till fett istället. FETT, hjälp. Jag är livrädd!! Kände igen mig så fruktansvärt i din berättelse, mammas bantning på barnmat,bananer eller ingenting. Jojo-bantningen som började tidigt. Sockerbegäret. Jag är för sören en missbrukare, behöver åka på rehab.

  5. Haha, idag har jag gått 5 km på fm, och nu ikväll 19.30 kom jag på att jag skulle ha Aftonbladet. Så det blev att motionera bilen 12 km, bor på landet. 🙂 Hade tur de hade 2 tidningar kvar. Mycket bra reportage, det är du väl nöjd med?

  6. Hej!
    Vill bara dela med mig av dagens lycka!
    Bestämde mig för att börja med LCHF efter nyår, köpte även gymkort och har svettats i gymet 2-3dagar/vecka. Har aldrig mått så bra! Har 3 barn och efter 3:an har det varit segt med motion och motivation. Kan inte säga att jag är direkt överviktig, 65.5 kilo till mina 172cm. Men jag hade dåliga matvanor, och kokade blä mat åt barnen! Nu äter vi Lax och n´blomkålsmos och Pizza med smarrigt botten, lasagne med aubergine botten osv osv. har ork och lust att planera vecko måltider! Mannen har gått ner 10 kilo sen nyår (dagens invägning) och jag…tadaaa: -5! Jag är så lycklig över denna vädning, vi mår alla så bra och det är tack vare din blogg och så köpte jag fröken Zytomierskas bok! GREAT GIRLS som sprider denna kost på nätet! Ska även bli spännande att kolla kolesterolet efter några månader…
    /Kram ANNA

  7. Vill bara tala om att idag inledde jag morgonen med att äta pannkaka med bär. Kändes lite konstigt att äta varm mat på morgonen, men gott var det. Nu gäller det bara att hålla motivationen på topp och hoppas avgiftningen går som en dans. Idag ska kylen tömmas från skräp och storhandling av bra varor, det blir väl lite trevande i början men intressant att se vad som händer.

  8. Måste bara tacka dig för en fantastisk blogg!! Varje gång jag går in här blir jag så inspirerad och när min lchf fantasi saknas och jag tycker att det känns som att jag äter samma saker hela tiden då går jag in här och alltid får jag ett nytt recept att testa och alltid är det lika gott! Tror jag skulle fallit dit och ätit dom där kolhydraterna (som bara får mig att må dåligt) många ggr om det inte vore för din blogg faktiskt! Så TACK o kram! (-:

  9. Tack för en kalasbra blogg!

    Jag har en fråga ang. kesoplättarna..jag testade att göra dom igår. De blev väl goda, men konsistensen blev som gummi, inte tuggummi utan GUMMI! Vad gjorde jag för fel!?

  10. Hej Åse,

    Jag har läst någonstans att kesoplättarna tar en stund att göra. Ungefär hur lång tid handlar det om? Bara så att jag vet hur mycket tid jag ska avsätta på morgonen för jag antar att de är godast nygräddade…?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..