Gomorron!

14 september, 2017

Gooooomorron! Jag är pigg men trött! Haha!
Ögonen är som små springor och huvudet är tungt men humöret är på topp och jag ska strax svida om och ta mig till gymmet. Sen blir det datorjobb deluxe, har en deadline som ska iväg i morgon.

Dagens workoutfit ser ut så här haha! Stor och mysig tröja från Lexington, ett par av mina favoritjeans från Justor och mina nya gosiga morgontofflor från Ralph Lauren som låg i mitt paket från Plain Vanilla, beställde till sovrummets minimakeover – ska visa er sedan! 
Är det något som jag alltid har på mig hemma så är det innetofflor! Jag avskyr att frysa om fötterna och att gå barfota eller i strumpor! Så jag satsar alltid på bra kvalitet och oftast blir det UGG’s men dessa blev så förtjusta i och de är såååå sköna!





Kul att ni gillade tipsen om barnens frukostar etc!
Jag lovar att jag ska ta in lite mer av allt sådant på bloggen – det är lätt att man blir lite hemmablind.
Juni har lärt sig göra äggröra och i morse gjorde hon äggröra till henne, Alice och Noel! =)
Alice stekte bacon!
6 ägg, 3 msk vispgrädde, salt och peppar och sedan smör i pannan! Tar bara några minuter att göra en god och krämig äggröra!



Under tiden Alice stekte bacon så skalade Juni morötter till deras mellis på skolan!

Det tog dem/oss 10 minuter att förberda frukosten – baconet tar ju längst tid så det gör vi inte så ofta!


KRAMAR till er! Nu har jag bråttom!!!
SparaSpara

Print Friendly, PDF & Email

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Lotta 16 september, 2017 - 11:58

Hej svejs alla glada! Bacon steker man såklart i vanliga ugnen.
Sätt den på 200 gr. Bakpl papper på plåten. Bred ut skivorna,
efter ca 10 min färdigt. Inget os alls. Låt fettet på plåten stelna
innan du slänger allt i soporna. Eller häll det i soppåsen. INTE
i vasken, då blir det som i London!!
Sköt om er.
Lotta.

Svara
Patsy 15 september, 2017 - 11:32

Att inte fler steker bacon i micron?! Funkar jättebra! Inget os och den bli precis så knaperstekt som man vill. Prova det alla!!

Svara
Åse 15 september, 2017 - 11:38

Jag gör det ibland =) Men försöker sanera mikroanvändandet

Svara
Jeanette 14 september, 2017 - 14:54

Små gullhönor<3 vad de växer….
Vad bra att de är med i köket och lär sig laga lite, plus att de vet vad som är bra att äta:)

Svara
Marianne 14 september, 2017 - 12:14

Du på väg och jag är nyss hemkommen från gymmet så nu ska det smaka gott med kålpudding från ditt recept. Blir så sugen på kålpudding ibland.
Ha en bra dag☺💞

Svara
Åse 14 september, 2017 - 13:11

Åh så gott!!! YUM hoppas det smakar!

Svara

Lämna en kommentar