Glad Alla Hjärtans Dag!

14 februari, 2012

Happy Valentines i dag!
Firar ni Alla Hjärtans dag? Eller gör något extra i dag? Personligen så gör jag ingen stor sak av det hela men barnen tycker det är jättemysigt så vi ska ha lite extra mysigt i kväll med fin dukning och god mat och dryck!

Här är menyn!

Förtugg: Roliga sticks med ost, oliver och italiensk salami – ett glas rosa bubbel

Huvudrätt: LCHF Pasta med heta räkor i krämig sås – serverar ett glas vitt halvtorrt vin, Torres San Valentin

Efterrätt: Mintchokladkaka med jordubbar och fraicheboll.

Vad äter ni idag???


Älskar mina nya Nespresso koppar!

Såg ni kvällsöppet i går? Jag tyckte att LCHF förespråkarna tog hem segern, speciellt Anna som var på hugget i dag! Men hon har alltid svar på tal och är sund och har en oerhörd kunskap så jag var inte förvånad.
Det mest anmärkningsvärda tyckte jag var att motståndarna fortfarande hävdar att LCHF inte är vad LCHF är!?? LCHF är visst fortfarande bara biff och bearnaise? Med tanke på det så förstår jag att de inte tycker det är en bra hälsokost eller en kost för barn! Men en kost med fullvärdig protein från kött, fågel, fisk, ägg, skaldjur, grönsaker i regnbågens alla färger, naturliga fetter, nötter och bär är en sund kost! Därtill lägger man till de kolhydrater man mår bra av och klarar av och förbränner!

Men jag börjar bli så trött på debatten… LCHF är ett sådant missuppfattat begrepp nu.
Inget roligt ord att förespråka eller använda. Lågkolhydratkost med naturliga fetter tycker jag är allra bäst!

35 kommentarer
0

Du kanske också gillar

35 kommentarer

Anki 15 februari, 2012 - 09:52

Låter underbart med både Köpenhamnsresa och ansiktsbehandling.. Njut! =)

Svara
Zandra 15 februari, 2012 - 08:46

Jag börjar också lessna på tjatet om LCHF. jag är inget fan av LCHF men tycker också att det börjar bli sönder tjatat. Och sen är katrin Z bara för mycket. Har vansinning svårt för henne som person.

Svara
Jenjo 15 februari, 2012 - 07:52

Skickar en stora Alla Hjärtan Dags kram till dig i efterhand!
Hoppas din dag var bra, trots att dina älsklingar visst var lite trötta på kvällen, efter vad jag förstod på FB! 😉
Kramis

Svara
Lucypath.com 14 februari, 2012 - 23:49

Tack detsamma fina du 🙂

Svara
Åsa 14 februari, 2012 - 22:51

hej Åse

vet inte vart jag ska skriva detta..men alltså jag älskar blomkålsmos. Igår hade vi bara lite blomkål kvar så jag slängde i en morot också. Sjukt gott!!! Tips, kanske främst till småbarnsföräldrar som måste piffa upp lite och locka med färgerna…

men alltså…det här med rotfrukter…det kan man väl äta..jag menar rent spontant skulle du säga att min morot är lite dum att ha i om man har blomkål så det räcker. Förstår du mig?? Det är ju ändå en ganska söt rotfrukt…

Tusen tack för en grym blogg. Imorgon startar jag mitt nya liv. Point of no return ska jag kalla det…hihi

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.