2 portioner á 6 points

1 banan
2 kiwis
Färska eller tinade frysta jordgubbar
50 g fazer vit choklad
GB lättglass vanilj

Skiva och dela frukten och lägg dem på ett ugnsäkert fat, gärna uppdelade enligt italienska flaggan 🙂
Riv chokladen över och gratinera på 250 g högt upp i ugnen
Servera med GB lättglass: 1/3 per person.

IMG_1611
IMG_1611

  1. blev så sugen på gino när jag läste här att det åkte ner både kiwi och vit choklad i min korg på ica idag. det blir bra lördagsefterrätt, tackar och bockar för tipset! 🙂

  2. Gino är ju såååå gott!! Åt det JÄMT när jag var student 😉 men föråt mig tyvärr lite i samma veva.. kanske dags att testa igen nu =)

  3. Ha ha va lustigt, jag har precis gjort en och ställt i kylen för gratinering lite senare, visst är det gott!! Innan den avnjutes skall vi äta bakad potatis gratinerad med 17 % ädelost, fläskfilé, Keldas ädelostsås och sallad. Trevlig lördags kväll Vännen. Kram

    Ohhhhhhhh hur gott låter inte det?! tack för tipset!! Själv har jag min smarriga pizza i ugnen med mozzarella, lufttorkad skinka och pest m.m 🙂 Kramar i massor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..