Gino – Italiensk chokladgratinerad fruktdessert

21 april, 2007

2 portioner á 6 points

1 banan
2 kiwis
Färska eller tinade frysta jordgubbar
50 g fazer vit choklad
GB lättglass vanilj

Skiva och dela frukten och lägg dem på ett ugnsäkert fat, gärna uppdelade enligt italienska flaggan 🙂
Riv chokladen över och gratinera på 250 g högt upp i ugnen


Servera med GB lättglass: 1/3 per person.
IMG_1611
IMG_1611

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Caroline 25 april, 2007 - 08:26

;-P Det måste jag prova!!! Låter så got!! ;-P

Svara
Jempa 23 april, 2007 - 10:24

Minne som en guldfisk!!!!! :-d

Inne för femhundratolvfte gången..nu skirver jag ut recepten jag gillar! 😉

Svara
jenny 22 april, 2007 - 21:48

åhhhh gino är ju ljuuuuvligt gott.
vi har ätit massa gott grillat hemma hos mina föräldrar… nam nam….
*kramar *

Svara
Josefina/Lumumma 22 april, 2007 - 09:06

Mums, gino är gott! I nödfall finns det att köpa fryst i en påse. Väldigt sugen blev jag nu.
;-P

Svara
Malin J 21 april, 2007 - 16:41

Ha ha va lustigt, jag har precis gjort en och ställt i kylen för gratinering lite senare, visst är det gott!! Innan den avnjutes skall vi äta bakad potatis gratinerad med 17 % ädelost, fläskfilé, Keldas ädelostsås och sallad. Trevlig lördags kväll Vännen. Kram

Ohhhhhhhh hur gott låter inte det?! tack för tipset!! Själv har jag min smarriga pizza i ugnen med mozzarella, lufttorkad skinka och pest m.m 🙂 Kramar i massor!
Svara
vickan 21 april, 2007 - 14:49

Gino är ju såååå gott!! Åt det JÄMT när jag var student 😉 men föråt mig tyvärr lite i samma veva.. kanske dags att testa igen nu =)

Svara
tina 21 april, 2007 - 14:35

blev så sugen på gino när jag läste här att det åkte ner både kiwi och vit choklad i min korg på ica idag. det blir bra lördagsefterrätt, tackar och bockar för tipset! 🙂

Svara
Liz 21 april, 2007 - 10:36

Mumsmums!!..detta kan man nog smaska i sig på en helgdag..eller ja..mitt i veckan också för den delen;)

Svara
Lottani 21 april, 2007 - 10:27

Herregud vad gott det ser ut! Det måste absolut testas!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.