Gazpacho med parmesanchips

12 juni, 2012

Hej raringar! Jag ska lägga mig efter detta inlägget, så trött är jag! Var en intensiv men rolig dag i går.
I dag har vi haft skolavslutning, Noel slutade 1:an och vi hade ”Gofika” här på terassen efteråt, syrrans Abbe slutade 9:an och det blev en trevlig förmiddag tillsammans!


Från vä: Kelly 15 (syrrans bonus), min Noel 8, Syrrans Benji 14, Syrrans Albin 16, min Nico 15

Trötthet = Plock = snabbmat!
Sorry är just nu plockaholic! Jag har fått möjlighet att prova Keldas ”Creamy Gazpacho” och först och främst kollar jag ju på innehållsförteckningen. I mina ögon är den helt OK. Lite socker är det i men det kommer långt ner i innehållsförteckningen (och då är det inte stor andel i) och kolhydratvärdet är 7 gram per 100 gram så det är inte mkt i.

Jag serverade den iskall med lite finhackad tomat och gurka i och så gjorde jag parmesanchips och doppade i. MUMS!! Fräscht och gott!

Parmesanchips
Riven parmesan
Peppar, timjan
Riv lite parmesan och lägg i små högar på bakplåtspapper, krydda. Grädda i 5 minuter i 200 grader, perfekt till soppa!!

Jag har 5 stycken rabattkuponger från Arla Foods att dela ut, så att ni också kan prova Keldas Gazpacho.
Skriv i kommentarsfältet vad ert bästa snabbmatstips är! Jag drar fem vinnare på fredag!

Gooooooo natt!!
PS: I morgon kommer köksbilder, jag är såååååå nöjd med bänkskivan! *happyface*

16 kommentarer
0

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Anna 13 juni, 2012 - 16:10

Hej mitt absolut bästa snabbmatstips är tonfiskröra. Var inte så förtjust i tonfisk men i denna röran är det gudomligt gott!

1 burk tonfisk blandas med 1/2 dl majonäs och 1/2 dl creme fraiche, 1 tsk sambal oelek, citronsaft, salt och peppar. Till brukar jag koka eller steka två ägg. Super snabbt och super gott! 🙂

Svara
Annica 13 juni, 2012 - 15:52

Mina bästa snabbmats tips är varmrökt lax med lallersteds äpple curry sås och sallad, samt mozarella, parmaskinka, körsbärs tomateroch pesto

Svara
Jessica 13 juni, 2012 - 12:13

Testa gör jag gärna!

Svara
theresa 13 juni, 2012 - 10:45

Jag gör en tunn omelett av bara två ägg som jag rör ut med lite grädde, vänder o steker på båda sidor (tänk pannkaka, mer än omelett). Lägg på skärbräda, bred på valfri färskost – gärna pepparrot eller örter. Lägg på skivad rökt eller gravad lax, eventuella grönsaker som du har hemma, rulla ihop och ät som en wrap.

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.