Frukostbullar

2 augusti, 2010

Jag äter i princip aldrig vitt bröd längre men i bland vill man ha varma fräscha bullar till frukost men det finns nästan bara vitt bröd i frysdisken.
Då tycker jag Pauluns surdegsbullar är kanon! De är nyttiga, GI vänliga och jättegoda! 10 min i 150 grader och man har en underbar frukostbulle! Ganska liten och kompakt men saftig och mättande!

På min bulle hade jag 1 kokt ägg, Kalles äggkaviar, 10% grönpepparsalami och 20% brie.

11 kommentarer
0

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Pärlan 4 augusti, 2010 - 21:20

Vore kul med recept och hur många PP en sån bulle innehåller! 🙂

Svara
Tweety76 4 augusti, 2010 - 13:00

Surdegsbullar som är så gott!

Svara
Stefan 3 augusti, 2010 - 17:44

Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland områden såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Svara
Anna-Karin 3 augusti, 2010 - 14:37

Hej!Låter som goda bullar,hittar du dem i frysdisken eller i brödhyllorna? MÅste prova dem. Ja du Åse nu är det inte långt kvar till vi far till Rhodos, jag längtar till solen och värmen men när vi kommer hem blir det ”andra bullar” vad det gäller mat, iaf för mig. Det har gått åt pipsvängen i sommar med vikten men som sagt efter Rhodos… Ha en skön och underbar semester! Kram

Svara
Lotta A 3 augusti, 2010 - 13:46

Åh, det såg ut som ett riktigt gott bröd!
Det måste testas, frågan är om det finns i vår butik……
Det blir att hålla spaning efter detta!
Tusen tack för tipset!
Kram och hoppas ni får en bra dag

Svara
Kristina 2 augusti, 2010 - 15:08

Hej tjejen!!
Snart är det dags för semseter för eran del. Så skönt för er!!:)
Själv får de vara sluta på detta med semestrande snart;)
Det har blivit för myckat av ALLT det goda.
Men men… sommar är ju ändå sommar. Det är bara för mig att acceptera.
Tänkte kolla med dig om du har koll på dreamfields lågkolhydratpasta. Tänkte kolla om det är 50g okokt el kokt pasta som innehåller 5 kolhydrater?
Jag trodde först att de va 50 g okokt, men börjar bli osäker.
har sökt efter info men inte hittat nåt konkret.
Tack för hjälpen på förhand!!

Hoppas nu att ni får en underbart skön o trevlig semester!!
Väntar med spänning på uppdate o bilder!!
Kram på dig!!

Svara
B-M 2 augusti, 2010 - 14:15

Jag har knappt ätit vitt bröd på flera år. När man är utomlands kan det bli ibland, för då är det inte alltid lika lätt att hitta grovt bröd. Men nu när vi var i Turkiet hade de massor av olika grovt bröd med mycket olika fröer på frukostbuffén =) Har du räknat ut hur många ProPoints de innehåller? *nyfiken*
Hoppas ni får en underbar resa! Kram kram

Svara
Åse 2 augusti, 2010 - 14:36

Gissar på 5!

TACK! Kramen!

Svara
Ellinor 2 augusti, 2010 - 13:20

Mums vad gott!! Mot affären för salami och brieost hi hi

Kramilikram

Svara
Annika 2 augusti, 2010 - 10:56

Jag äter faktiskt heller aldrig vitt bröd. Och vårt bageri mitt över gatan säljer Pauluns bröd. Nybakat och gott. Perfekt! 😀

Svara
Åse 2 augusti, 2010 - 10:59

Gott! Vårt bageri ligger ju tyvärr inte på gångavstånd annars har de supergoda GI bullar, dock inte Pauluns men annars är det perfekt att ha en påse Pauluns bullar i frysen och bara värma när man vill ha!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.