Fredagsfeeling!

20 januari, 2012

Go eftermiddag!! Har ni fredagsfeeling?? Det har jag! Sitter i ett nystädat hus och jobbar lite och väntar in goa Pia från Göteborg! Vi ska bara vara hemma hos familjen och ikväll blir det Pizza och Chokladmousse! Nom nom nom!
Vad ska ni äta?? Var det någon som såg debatten igår? Jag somnade men piggnade till och såg delar av den på SVT Play! Alltså….dietister… OCH tjejen som var träningsinstruktör!! Hjärnan måste ha kolhydrater!!! Nej hjärnan behöver GLUKOS och det kan den producera själv! Sedan att man ibland måste träningsanpassa sin kost är en annan femma. Tyckte både Katrin och Andreas skötte sig bra, även om jag tyckte att Andreas fick sagt för lite.

Jag är riktigt motiverad nu!! Motiverad att optimera min egen fysik och motiverad att lära ut!! Det börjar ramla in anmälningar till LCHF kursen här i HBG om drygt 1 månad och lunchen med Anna var som vanligt peppande! Jag kommer söka in till en 1 årig utbildning till hösten, som Anna själv har gått – till Hälsocoach, spännande! Om två veckor åker jag till Oslo för att hålla ett föredrag på engelska, där jag ska prata om viktminskning och hälsa, nervkittlande roligt!!
Jag är så glad att jag vågar leva drömmen nu!
I slutet av mars åker jag på ett tre dagars hälsokonvent i STHLM, längtar massor!

Ni har väl köpt nya LCHF bilagan i dag till KVP och Expressen!!??

Trevlig helg på er och glöm inte att göra val ni mår bra av i morgon! KRAM!

Mitt lilla kontor med två små killar som sällskap.

Fredagsglaaaad!


Glöm inte!!

34 kommentarer
0

Du kanske också gillar

34 kommentarer

i min lilla lilla värld 11 maj, 2012 - 12:51

Åh.. Ser nu att du sökt samma utbildning som jag. Blev du kallad till intervju?

Kram

Svara
Jennie 22 januari, 2012 - 18:49

Hej hej!
Hoppas din helg varit superbra! Vet du…jag ska gå kursen med MF utbildning här i Göteborg nu i vår. Ska bli jättekul! Ligger i marathon träning utan pasta/ris och bröd köret. Går hur bra som helst! Min ambition är att hålla kurser på sikt också, då blir vi ju lite kollegor 🙂
kram på dig!!

Svara
Åse 22 januari, 2012 - 23:50

Vad kul Jennie!!!! KRAM!!

Svara
1 2 3

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.