Fortsatt kurs framåt!

14 mars, 2007

Jag håller mig till schemat!!! *pekar nedåt* Allra helst önskar jag ju vara målviktig när vi åker till Kreta den 21/6.

IMG_1611

Just nu börjar jag faktiskt känna mig…. eh smal, vill jag inte säga men betydligt smalare!! Har de sista 2-3 dagarna känt mig mkt lättare så jag hoppas det innebär något positivt på måndag! Hoppas och tror att det mesta av vätskan lagt sig för denna gången.

18 kommentarer
0

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Pernilla 17 mars, 2007 - 08:37

Man kan inte bli annat ärn impad av dig. Måttbandet gav ofta mer motivation än att ställa sig på vågen. Det är sådan här kämparglöd som behövs för att peppa andra till att kämpa vidare. Synd bara att man inte är ngt vidare på data själv annars skulle man ju kunna göra en lika fin sida som du har när min viktresa börjar neråt om ca 8 veckor. Då skall en svart barnvagn med en röd lift ligga som ett stråk ute på vägarna. 🙂

Svara
jenn 16 mars, 2007 - 19:14

bääästaste Åse i staaaan 🙂
Skall vi se hur lång tid det tar o komma ikapp 😉
nnäää det går nog inte men det är skönt att få lite fart på det
*kraaaaaaaaaaaam*

Svara
Molly 16 mars, 2007 - 11:10

Jag är SÅ imponerad av dig, Åse!

Jag väger inte mig, men jag märker att mina kläder inte sitter så taight längre. Det enda jag har gjort är att sluta äta/dricka snask varje dag (har fredagen som min sötdag). Och så äter jag lite mer frukt.

TACK för all inspiration! 🙂

Svara
Lisa 15 mars, 2007 - 21:43

Du är duktig! Jag behöver nog göra ngt liknande för min motivation är inte bra just nu, behöver bli mer noggrann igen! Kanske ska fixa ett schema – helt i min kontroll-stil! 🙂

Åhh du ska få en mamma pepp idag vännen!! Ja langa fram listan! Det är bra för oss kontrollfreaks :)))
Svara
Finna 15 mars, 2007 - 16:30

Hm, så du säger det… Jo, jag är lite sugen på page, men törs nog inte. Det är minst 20 cm som ryker då.

Är så impad av dig som går ner så mkt varje vecka. Du kan verkligen det här!

KRAAAM!

Svara
Cia 15 mars, 2007 - 16:13

Heja Åse! Det här går superbra!

Svara
ann 14 mars, 2007 - 20:02

Heja heja heja!!!!!

kram//

Svara
Nettan 14 mars, 2007 - 15:39

Hej! Vad du är duktig Åse! Man blir inspirerad när man besöker din viktsida, kul!
Kram

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.