Första dagen!

1 januari, 2007

Det har gått hur bra som helst idag! Noll sockersug eller på annat onyttigt och jag är supertaggad. Jag brukar ligga runt 25 points när jag ammar och viktväktar för det verkar passa mig och min ämnesomsättning bra (rör mig så lite nu)

Gårdagen blev inte den bästa ur pointsfördelning men det var ju årets första dag =)
Matsedeln såg ut så här:

Frukost: 2 skivor Lövångers vetetub med lite mjukost (istället för smör) och pastrami, 1 ägg med lite kaviar = 5.5 pts
Lunch: Havregrynsgröt med banan, kanel och lite minimjölk = 4 pts
Mellis: 1 liten avokado = 4 pts
Middag: Marinerad fläskkotlett med klyftpotatis och tzatziki = 6.5 pts
Kvällis: Vickans bärmousse = 3.5 pts

Summa = 23.5 pts

Du kanske också gillar

5 kommentarer

margitha 2 januari, 2007 - 22:07

Hit ska jag återkomma ..Och hitta min insperation igen *ler* Har lagt till dig nu på min viktblogg…

Kramizz Margitha

Svara
Åsa N 2 januari, 2007 - 17:44

Heja heja!
Igår och idag har jag ätit din gratinerade brysselkål. MUMS!

Svara
Mathilda 2 januari, 2007 - 17:12

Shit vad många points en avokado är. Det är ju en grönsak (eller frukt? eller vad tusan är det?) så nånstans i mina naiva tankar tycker jag att frukt och grönt borde vara gratis eller väääldigt pointsafattigt iaf. haha!

Middagen lät supersmarrig. Jag ääälskar tzatziki. Måste laga det ngn dag! 🙂

Svara
vickan 2 januari, 2007 - 16:21

ps om du gillar citron & hetta i maten så har jag ett kanonrecept från vv där hela rätten blir så fånigt lite som 4.5 p inkl ris (om jag inte minns fel) =) Dyker det inte upp på tiptop inom kort får du hojta till så mailar jag dig det istället, för det mååååste du testa!

Svara
vickan 2 januari, 2007 - 16:18

Synd att avocado ska vara så hiiiiimla pointsrikt (man börjar ju genast kalkylera vad mkt annat gott man kan äta för 4 p liksom)! men ack så gott det är *sluuurp*. Men annars tycker jag din fördelning ser jättebra ut!! Heja dig!

Min meny var helt under kritik i går men jag har bättrat mig avsevärt till i dag =) heja mig.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.