Förplock är det bästa!

18 november, 2018

I går hade vi våra vänner Anette och Carsten här och jag bjöd på lite plock först.
Jag föredrar oftast det istället för förrätt. Att stå och dricka lite bubbel och äta lite smått och gott någon timme innan maten är min favorit!

Skålar med fläsksvålar, sötpotatischips, tryffelchips och parmesanchips och goda ostar 💁🏻‍♀️
Brillat Savarin är ett måste till chips!

Löjromspizza på glutenfri färdig deg (inte lågkolhydrat)
Kika in i morgon, kommer ett recept jag tror ni gillar på lågkolhydratbotten.

Bjöd på lax men valde ändå ett rött vin, en Pinot Noir som blev perfekt till!

Fyllda krustader, bästa bästa! Hur jag gör mina favoriter kommer senare i veckan!

KRAM på er och hoppas helgen varit grym! 💕

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Siw Lindh 20 november, 2018 - 08:13

Hej! Gjorde dina goda glass-såser häromdagen. Hur länge kan de sparas i kylskåp innan de blir dåliga?
Önskar dig en trevlig dag!
Hälsningar
Siw

Svara
Åse 20 november, 2018 - 08:51

Hej! Menar du chokladsåsen?

Svara
Marianne 18 november, 2018 - 22:42

Farligt att titta på så här sent….

Svara
ÅsaS 18 november, 2018 - 20:54

Osten, jag säger bara OSTEN!! Kan nog leva på ost, ost av alla de sorter! Dessertost, hårdost, lagrad ost – you name it!
Kram, och njut kvällen!
ÅsaS

Svara
Jenny 18 november, 2018 - 20:44

Åh så gött, såg löjromspizzan… oj så gött👌😋Lax och rött vin funkar bra ihop👌

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.