Förkylt =(

26 januari, 2013

Suck! Där small förkylningen till! och enligt nyheterna så går det en förkylningsvåg genom Sverige nu. Noel har varit hemma hela veckan med hosta och feber så klart att jag skulle få det. Har varit väldigt trött i veckan och det är ett säkert tecken för mig så nu sitter jag här och känner mig som något katten släpat in! Får C-vitamin borsta och ska till apoteket och köpa echinagard. Har ni andra tips på hur man motar förkylningen i grind när de ligger så här i startgroparna?? Ingefärste ska jag precis ta och göra.
Jag har inte tid eller lust att bli sjuk nu!
Så tyvärr blir det inget inspirerande positivt inlägg av mig. Jag har ingen matlust direkt och i går hade jag köpt färska smögenräkor för att festa till det lite med och när klockan var 21 så hade jag egentligen ingen matlust men klart det smakade ju gott när det väl kom i munnen! =)
Sedan blev det soffmys med mina tre små hjärtan och Madagaskar 3, Noel skrattade sig helt fördärvad medan 6 åringen trött sa ”Mamma, min mun tycker inte detta är kul” Hahaha! Godingar!

IMG_0343

Favoritskumpan och goda ostar, aioli  och smarriga räkor, smakade trots allt fantastiskt gott!
Nu ska jag se till att få något i magen, får bli lite kesoplättar tror jag bestämt! Om jag har någon keso hemma, kom jag precis på?!
Fin lördag på er!! ♥

20 kommentarer
0

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Karin 26 januari, 2013 - 23:53

Hejsan!
Ville bara berätta att jag gjorde ditt recept på Pulled Pork idag. Det blev mycket uppskattat av hela familjen. Kommer vi göra fler ggr. :):)Tänk att något så enkelt kan bli så gott. Tack !!!! Ha en bra helg och hoppas inte förkylningen får fäste….

Svara
Åse 27 januari, 2013 - 13:12

Vad roligt att det smakade!! =))

Svara
Malin Henriksson 26 januari, 2013 - 22:09

Usch för att va sjuk! Varje gång Noel går till dagis slår det aldrig fel att han blir sjuk till helgen!!! Blir så less på dagis! Men det är ju bra oxå för Noel älskar verkligen barn och att leka. Hoppas du / ni kryar på er fort. Har gjort lite olika recept här hemma och vill du ha några ”nya” recept så kan jag skicka det till dig om du vill ;))
Stort grattis än en gång för 1:a platsen. Det är riktigt stort Åse och fattar du hur omtyckt och duktig du är 🙂 bääääst i mina ögon 😀
Din flickas kommentar var ljuvlig 🙂 underbart!!!
Krya på dig o ta hand om dig.
Kram / Malin

Svara
Annika Duckmark 26 januari, 2013 - 21:52

Hej Åse,
Tråkigt att höra att ni också drabbats av förkylningsvågen. Här har vi varit mer eller mindre snuviga sedan innan jul. Justi toppade med feber och hosta förra veckan och då var 12 barn borta på hans avdelning, så ja man kan säga att den slagit till i hela landet 🙂 Hoppas du snart känner dig bättre.
Kram Annika

Svara
Suzanne 26 januari, 2013 - 14:17

Jag motar förkylning med echinagarddroppar. Jag tar dem dygnet runt i början och då brukar det fungera. Även Zincoraltabletter (prenumerar på dessa) gör susen. De är mot dålig andedräkt men dödar baciller också. Så det är bara att ställa väckarklockan i natt och gå upp och ta en echinagarddrink 🙂

Svara
Sara 26 januari, 2013 - 13:50

Kan Jang och B- vitaminbrus brukar funka kanon för mig! Krya på dig! Kul med resan förresten!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.