Förälskad!

Min pointskalkylator är från 1900-frös-ihjäl dvs 1999 så jag har varit i stort behov av en ny länge! Min hushållsvåg (en VV våg) inköptes samtidigt och sjunger på sista versen.
Sagt och gjort – jag föll dit när jag insåg att nya VV vågen inte bara har en databas för närmare 650 livsmedel utan den är en pointskalkylator också och har en massa andra roliga funktioner som att man kan spara sina favoritlivsmedel.
Om jag vill ha pointsvärdet på en banan tex så lägger jag den bara på vågen så anges pointsvärdet för bananen med den vikten 🙂 Coolt va!!!

IMG_1611

 1. Åhh var den så smidig?..jag tittade på den på deras hemsida men jag vågade inte köpa den..tänkte att den skulle vara krabbig och svår att förstå sig på..men då är den inte det då?..kanske dags att införskaffa en ny köksvåg idag då;)

  Trevlig helg:)
  Kramen

 2. åhh,den hade varit något för mej..jag är kass på vad allt innehåller.
  Men det är väl för att jag aldrig varit med o lärt mej grundligt. Jag skulle också vilja ha deras tidning.Får väl kolla upp hur man ska göra för att få den. Eller vet du?

  Ja alltså detta med tidningen verakr vara konstigt! Förr fick man ju som medlem hem den i lådan men jag har inte fått den på många år! Nu ges den ut och man får hämta den på mötena. Jag mailade VVV i förrgår och frågade varför jag inte får hem den längre och då svarar de att de inte haft en tidning på 3 år men att nu när de börjat med den igen så skickas den inte ut längre utan man får hämta den på VV men jag hör ju vissa som säger att de får hem den!? Mysko!!
 3. Mjahapp..då äre bara att vänta in posten då..nu är den beställd;) ..såå hoppas nu jag blir lika förälskad som dig annars måste jag åka ner och nypa dig i örat;)

  Kramikram

 4. Ja, det där med att man inte får hem den stämmer då inte för mig. Jag fick nämligen senaste numret hem i brevlådan för någon vecka sedan i alla fall… Mysko att det inte är lika för alla?

 5. Weee, äntligen, då kanske jag kan ta tag i de där sista 5 kg som jag inte blev av med efter sista graviditeten hmmmm 1994….

  Nja, har väl gått ner dem några gånger men fallit tillbaka, för att just som du skriver unnat mig det där lilla extra på semestern.

  Jag har faktiskt tänkt som du eftersom vi ska vara på Rhodos i 2 veckor, massa tzatsiki men inga pommes eller bröd. Kanske kan hjälpa något =o)

  Ha det så gott.

  Kramis

  Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..