Fluffiga vaniljkesoplättar

13 augusti, 2013
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore

Fluffiga och krispiga med en underbar vaniljsmak!

1 portion
125 gram keso
1 ägg
3/4 msk fiberhusk
1/2 skopa vaniljproteinpulver (ca 15 g)
deodoriserat kokosolja eller MCT olja

Stavmixa ihop allt till en slät smet och smält fettet i pannan. Klicka ut små plättar och låt gå på medellåg värme ca 3-4 minuter, vänd dem 1-2 gr.


Servera med bär och fet yoghurt.
Så gott och sååååååå mättande!! Oj detta lär jag nog göra nu till förbannelse! Haha!

IMG_1634

IMG_1635

45 kommentarer
2

Du kanske också gillar

45 kommentarer

Sarah 12 februari, 2016 - 23:26

Hej! Undra bara vilket proteinpulver det är som du har använt? Jag har testat olika men hitta ingen som jag tycker smaka gott eller som har låg kolhydrater. Tack?

Sarah 13 februari, 2016 - 09:45

Kan man använda one whey istället för one whey isolate eller innehåller det för mycket kolhydrater? One whey innehåller 3,4 g per portion/ 11,3 g per 100g

Sarah 13 februari, 2016 - 09:47

Jag äta inte strikt LCHF, äta liberal?

Annika 13 juni, 2015 - 08:36

Om man har väldigt hög värme på pannan, sådär så det riktigt fräser när man klickar i smeten, typ som när man har glömt att sänka värmen, då blir dessa små delikatesser lite knapriga i kanterna! Lika goda ändå! Tack för ett läckert recept som jag kommer att ha till lördags- och söndagsfrukostar!

Tova 24 mars, 2015 - 08:16

Hej! Måste prova dessa plättar de ser gudomliga ut. Har två frågor, kan man byta ut fiberhusken mot något annat? Och vart kommer tallriken ifrån? Super fin verkligen!
Kram

Linda Griffin 25 september, 2013 - 13:21

Jag testade dessa idag till lunch, makalöst goda!!

Millan 14 september, 2013 - 11:11

Hejsan,
Trogen läsare är tillbaka och försöker sedan i tisdags följa LCHF och gå ner ett par kilo 🙂
Men, har en fråga om Fiberhusk (psylliumfröskal) – Det används till så otroligt mycket, men svårt att jobba med tycker jag. Allt stelnar så snabbt. Har man en sats smet, och skall göra plättar så tills omgång två, är det bara en klump =( Känns lite surt att inte hinna göra alla plättar, och måste slänga en ½ sats hela tiden. Så, min fråga är, kan ja utesluta det eller använda något annat??
// millan

Stina 20 augusti, 2013 - 21:03

Råkade kasta i jordgubbssmak på pulvret men det funkade bra. Använder Holistic som inte kör med aspartam eller någon sötning. Tack för receptet =)

Åse 20 augusti, 2013 - 21:07

Mums!! Jag har provat olika smaker som kiwi yoghurt, blir toppengott det med =)) KRAM

1 2 3

Kommentarer är stängda