Fiskpaket med saffranssmör och kålrotspytt

5 februari, 2015

Fiskpaket med antingen vit fisk eller lax är så himla gott och så enkelt att göra både i ugn och på grillen. I princip kan man ju slänga ner vilka grönsaker och kryddor man vill ha!
I dag blev det torskrygg med sparris, romanticatomater, kålrot, rosmarin och saffranssmör! YUM!
Saffranssmör 3 portioner
5 msk smör
1 vitlöksklyfta
1 kuvert saffran
lite pressad citron
salt
Vispa ihop allt till smör.
Jag förvällde kålrotspyttet först i lättsaltat vatten, tills det nästan var mjukt.
Fisken gick i 225 grader i ca 15-20 minuter. KLART!
012A6034
012A6041
Innan servering, toppade jag med lite färska räkor. Mumma!
 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Matilda 7 juni, 2015 - 17:13

Hur gör du kålrotspytt ?eller är jag blind :p
Mvh matilda

Svara
Lena 24 februari, 2015 - 12:59

Hej, Åse har inte sett dig på ett tag. Hoppas inget har hänt dig. Lena

Svara
Åse 24 februari, 2015 - 13:01

Hej! Hur menar du?? Jag har uppdaterat varje dag?

Svara
Jenjo 6 februari, 2015 - 11:25

Men så gott det ser ut. Detta lägger jag genast på samlingshögen av det som ska provas. 🙂

Svara
Niclas Wall 5 februari, 2015 - 19:57

Ett bra recept för imorgon Fredag 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.