Fin om naglarna igen

8 september, 2011

Jag bytte nagelteknolog för ett halvår sedan på rekommendation av min syster som redan gick hos Anette på Professionals Nagelhuset. Jag trivdes jättebra hos min första nagelteknolog men tyvärr höll inte naglarna mer än 2 veckor så jag bestämde mig för att antingen sluta bygga eller byta och jag bytte. Nu håller mina naglar 5 veckor utan problem, de är nästan lika fina när jag kommer dit som när jag åker därifrån. Anette är supernoga och tar tid på sig så att hon hinner med alla moment och bevisligen lönar det sig att vara noga. Dessutom så vet jag att eftersom de arbetar med Professionails enbart, så arbetar de med bra material som håller och som inte skadar nageln.
Mina naglar är ju långa så jag lägger bara på stärkande gelé. Ofta tar jag fransk manikyr men förrförra gången så hade jag ett pärlemoglittrigt gelé som jag trivdes jättebra med så jag bestämde mig för att ta idag igen.

20110908-114955.jpg

20110908-115003.jpg

20110908-115012.jpg

20110908-115023.jpg

Jag skulle känna mig naken utan mina naglar!
Går ni och bygger? Har ni gjort?

28 kommentarer
0

Du kanske också gillar

28 kommentarer

Catrin 13 oktober, 2011 - 17:48

Inspirerad av dig har jag precis varit på mitt första nagelbyggarbesök. Allt gick bra och naglarna är jättefina, men gud vad ont det gör när man ska stoppa in händerna i den brödrostliknande apparaten så att gelén stelnar! Rena tortyren…även om det går snabbt över. Eller använder du dig av ngn annan metod som gör mindre ont?

Svara
Åse 13 oktober, 2011 - 22:26

Gör det ont ska man ta ut händerna! Sedan in igen och då gör det oftast inte ont. Det bränner oftast bara första gången.

Svara
Hanna 20 september, 2011 - 19:01

Har haft till och från under fem år men oftast har de bara hållt ca två veckor. Sist var jag på ett nytt ställe och än sitter de bra. En tumnagal gick tyvärr åt pipan när jag skulle ta loss lillkillen ur bilstolen. Där man trycker för att få bältena längre… Aj som f… Korallfärgade med glitter har jag nu! Kul med variation från fransk.

Svara
Johanna 10 september, 2011 - 18:12

Jag byggde mina naglar ganska mycket för en 6-7 år sedan när ”alla” gjorde det. Nu föredrar jag kortare naglar lackade med säsongens ”it-lack” (förslagsvis Chanels), trendslav och nackellackoholic som jag är. Däremot gjorde jag en fransk nagelförstärkning av mina tånaglar i somras, det var riktigt fräscht och jag slapp tänka på att matcha tånaglar och fingernaglar med varandra (och bikinin) på semstern. 🙂

Svara
Johanna 10 september, 2011 - 18:14

NAGELLACK that is såklart, inte nackellack. 🙂

Svara
Tussen 9 september, 2011 - 13:33

Hej Åse!
Vilket material jobbar dom med? Akryl? Glas? Gelé?
Kram

Svara
Åse 9 september, 2011 - 13:51

Gelé =) Det står i inlägget men kanske inte så tydligt =)

Svara
Kristin 9 september, 2011 - 09:53

Går hos Louise som jobbar hos Anette och är supernöjd. Har fem veckor mellan gångerna men skulle kunna ha fler utan vidare. Inget släpp alls trots att jag är jättemycket i vatten. När jag började hos Louise hade jag gått hos en klåpare innan som klippt ner mina nagler så att de delat sig och det var början till svamp. Tack vare Louise och Anette så har det växt bort nu, har även penslat med svampmedel som jag köpt hos dem. Är överlycklig över mina naglar och känner mig fin. Jobbar med försäljning så jag visar ju mina händer hundratals gånger om dagen. Dessutom har jag tråkiga arbetskläder så det är kul att ha fina naglar.

Svara
Åse 9 september, 2011 - 10:04

Vad roligt!! Louise är också jätteduktig! De kan ju sina grejer där!
Visst är det roligt med fina naglar! Man lägger ju tid på kläder och hår etc så då vill man känna sig fin om händerna också.

Svara
Marie 8 september, 2011 - 23:09

Åååå jag gick ju också hos henne när jag bodde i Helsingborg!!! Hon är helt otroligt bra!!!

Svara
Jenina 8 september, 2011 - 22:59

Roligt att du skriver om detta!! Jag älskar att ha naglar och har gått och byggt dem de senaste 2 åren och till och från innan dess. Känner mig så ful och naken utan, mina egna utan gelé är bara korta och spröda! MEN min problem är/har varit att de bara sitter 1.5 – 2 veckor sen dit igen för påfyllning. Har provat jättemånga olika ställen och likadant varenda gång! Men nu har jag hittat en jätteduktig tjej som har ett bra material som skulle hålla på de flesta. Så jag testade för en vecka sedan och det är inge släpp alls än så länge! Jag skulle bli så glad om det funkar att ha de lite längre, åtminstone 3 veckor! Är ju såååå drygt att springa varannan vecka ju!! Så håll tummarna!

Köpte nuelash igår som du tipsade om, jag är superspänd över resultat!! Jippi! Kram och trevlig helg, tack för en superinspirerande blogg!!

Svara
1 2

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.